sellofaani_solid_house_300_CMYK

Kohtuuhintainen sisustusmyymälä

Tutustu yritykseen: www.sisustussellofaani.fi

Sellofaanin asiakkaat löytävät tuotteita, jotka tuovat pientä luksusta kotiin sekä mieluisia lahjoja sukulaisille ja ystäville. Yrittäjä Kirsi Kivimäki-Hellmanin mielenkiinto sisustusta kohtaan heijastuu monipuolisessa valikoimassa sisustustavaroita ja pienhuonekaluja, jotka edustavat viimeisimpiä trendejä sekä selvästi turkulaisten mieltymyksiä. Viime keväänä he valitsivat Sellofaanin kaupunkilehti Turkulaisen äänestyksessä Turun kuudenneksi suositummaksi putiikiksi.

Kaksi vuotta sitten Naantalista Turkuun siirtynyt sisustusliike palvelee Hämeenkadulla aivan yliopiston ja Tyksin lähellä sekä myös verkkokaupassa. – Hämeenkatu on varsin vireä kauppakatu, täynnä palvelevia pikkuliikkeitä ja olemmekin tehneet yhteisiä markkinointitapahtumia ja mainontaa Hämeenkadun liikkeiden kanssa. – Suunnitelmani on alun perin ollut tarjota ihmisille kohtuuhintaista ja silti laadukasta sisustustavaraa, joka samalla poikkeaa valtavirrasta, Kivimäki-Hellman kertoo. Liikkeessä käykin paljon eri-ikäisiä asiakkaita, opiskelijoista eläkeläisiin, mutta valikoimasta löytyy varmasti jotakin jokaiselle. – Valikoima ei mukaile vain yhtä tyylilajia, lisäksi olemme lisänneet käyttötavaroita konseptiimme, jotta myös käytännön lahjoja hakevat löytävät mieluisia viemisiä esimerkiksi kynttilöistä tai maustetuista teestä tai kahvista. Tärkeä osa viemisiä on luonnollisesti kaunis paketointi.

Kivimäki-Hellmanin mukaan liikkeen ehdottomasti suosituin tuote ovat sisustuspallovalot. Kyseessä on valosarja, johon asiakas voi itse valita värit. Värejä voi vaihtaa vuodenaikojen mukaan ja näin edullisesti piristää kotia pienillä elementeillä. – Valittavana on tälläkin hetkellä yli 60 värisävyä. Joulun alla etenkin hopeiset ja kultaiset pallot ovat suosittuja, mutta keväälle haetaan selvästi heleämpiä värejä. Pallot ovat helppo tapa lisätä viihtyvyyttä ja saada jotain pientä uutta kotiin.