cramo_solidhouse_300_CMYK

Koko kansan konevuokraamo

Rakennuskoneet vaativat suuren investoinnin, jota ei aina ole järkevää tehdä. Sidotun pääoman lisäksi koneiden ylläpitokustannukset rasittavat omistajaa – huollot ja katsastukset kun eivät ole ilmaisia. Vuokrakone on sekä lyhyt- että pitkäkestoisiin rakennustöihin oivallinen ratkaisu, joka säästää rahaa.

Cramo on tunnettu niin rakennusalan toimijoiden kuin yksityisten kotirakentajien keskuudessa, ja on luonnollinen valinta kun oma kalusto ei riitä. Koneiden, laitteiden ja siirrettävien tilojen vuokrauksen lisäksi Cramolta saa monipuolisesti muita rakennukseen, saneeraukseen ja kunnossapitoon liittyviä palveluita.

Turun toimipisteessä asennus-, myynti- ja vuokrapalvelut on otettu yhden katon alle, jolloin suunnittelu, aikataulutus ja ratkaisut voidaan toteuttaa jokaisen asiakkaan työmaan mukaisesti. Tarpeiden kartoitus, koneiden toimitus, asennus ja huolto helpottavat asiakkaan urakkaa huomattavasti, ja käytössä on aina laadukas kalusto.

Laaja valikoima vaativien asiakkaiden mieleen

Vuokraamon esimies Jukka Tuominen ja myyntipäällikkö Veijo Peltola ovat seuranneet toimintaa useamman vuoden aikana ja vaikuttaneet sen kehittymiseen. Heidän mukaan Cramo Turku on laajentanut konekantaansa ja monipuolistanut palveluita kaikilla rakentamisen alueilla, varsinkin maanrakennuspuolella. Tuominen kertoo asiakkaiden jopa yllättyvän palveluiden ja kaluston määrästä.

Esimerkiksi uudistuneesta tuotevalikoimastamme löydät niin pölynhallinta- ja suojaustarvikkeet sekä henkilösuojaimetkin. Meiltä löytyy esimerkiksi suosittu vetoketjuovi moneen eri käyttötarkoitukseen; osastointiin ja pölynhallintaan. Vetoketjuovi on nopea ja helppo asentaa sekä kestävä käyttää. Ram Board® tuotteet vastaavat lattiasuojauksen vaikeisiinkin haasteisiin tarjoamalla kevyen, uudelleen käytettävän, kestävän ja helposti työstettävän materiaalin. Tuotteiden pääominaisuuksiin kuuluu hengittävyys, vedenpitävyys, iskunkestävyys, muotoiltavuus. Tuotteet soveltuvat betonin, parketin, laminaatin ja monen muiden lattiapintojen suojauksiin. Ram Board soveltuu myös erinomaisesti seinien ja nurkkien suojauksiin.

Nykypäivän asiakkaat ovat vaativia, ja palvelun tason sekä osaamisen on vastattava vaatimuksiin. Cramon asiantuntijat osaavat valita asiakkaalle työhön soveltuvan koneen, ja löytävät ratkaisut haasteellisiinkin kohteisiin. – Vaivattomuus ja monipuolisuus ovat vahvuutemme. Asiakkaiden on helppo hankkia kaikki tarvittava meidän kautta ja asioida saman yhdyshenkilön kanssa, joka hoitaa tilauksen sekä työmaan tarpeet, Tuominen toteaa.

Palvelu lähtee tarpeesta

Vahvan toimijan on kuitenkin jatkuvasti kehitettävä toimintaansa. Tuominen kertoo yrityksen palveluiden lähtevän asiakkaiden tarpeista. Sen lisäksi rakennusalan määräykset ja uudet säädökset ohjaavat valikoimaa. – Pääasia on, että oletpa rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa, meiltä löytyvät tarvittavat koneet ja työkalut siihen.

Nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut, kilpailukykyiset kokonaispaketit, toimintavarmuus ja valmius vastata isojenkin työmaiden tarpeisiin tekevät Cramosta luotettavan yhteistyökumppanin. – Olemme saanet paljon hyvää palautetta konekannastamme, sen laadusta ja hyvistä palveluistamme, Tuominen kertoo. – Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyy.