s.tikakoski_solid_house_magazine_2_300_CMYK

Kokonaisvastuu- rakentaminen yrityksen ydin

Rakennusurakointi S. Tikakoski kantaa mielellään kokonaisvastuun rakennusprojekteista, oli kyse sitten julkisten tai yksityisten palveluntarjoajien kohteista. Ammattimainen urakoitsija keskittyy hyvään palveluun ja työnjälkeen, mikä myös näkyy asiakaspalautteessa.

Kokonaisvastuurakentaminen on asiakkaan kannalta helppo ja hyvä ratkaisu. Yhden luukun -toiminta on kullan arvoista, sillä asiakas saa yhden yhteyshenkilön kautta niin paljon palveluita kuin voi toivoa. Rakennusurakointi S. Tikakoski pyörittää keskimäärin 10–15 projektia kerralla, joten asiakas voi olla luottavainen yrityksen osaamisen ja kokemuksen suhteen. Tälläkin hetkellä 20 vuotta toiminut yritys rakentaa kahta palvelutaloa ja neljää päiväkotia yksityisille palveluntarjoajille sekä yhtä omakotitaloa. Kaikissa hankkeissa yhdistyvät laatu ja kustannustehokkuus.

Asiat sanotaan suoraan

Toimitusjohtaja Anssi Heinosen toimintatapa tekee hänen yrityksestään erityisen suositun niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden kesken. Hän kokee vastuun olevan tärkeä osa työntekoa. – Meiltä löytyy ammattitaitoiset ja kokeneet rakennusmiehet, työnjohtajat ja työpäälliköt, jotka asettavat asiakkaan toivomukset ensisijalle. Samalla olemme rehellisiä ja kerromme suoraan, mikä on mahdollista ja mikä ei. Lopputulos on joka tapauksessa aina laadukas.

Tehtävänä toteuttaa asiakkaan unelma

Heinosen mukaan on tärkeää esitellä eri vaihtoehtoja asiakkaille, sillä budjetti on lähes aina koko rakennustyön lähtökohta. – Pidämme huolen siitä, että asiakas aina on tietoinen eri materiaaleista ja ratkaisuista. Asiakkaalla on unelma ja meidän tehtävämme on toteuttaa se. Yritämme parhaamme mukaan löytää budjettiin sopivat vaihtoehdot, vaikka jostakin voi joutua karsimaan. Hyvä maine on asiantuntevan palvelun sekä toimivien ja laadukkaiden talojen lopputulos. Heinonen haluaakin tulevaisuudessa tulla alueellisesti yhä merkittävämmäksi tekijäksi. – On tärkeää pysyä ajan hermolla. Laadukkaan työn mukana tulee lisää asiakkaita, minkä myötä kykenemme rauhalliseen kasvuun.