WILMAikkunat on jo 18 vuoden ajan valmistanut ikkunoita ja ovia, joiden karmit ovat komposiittia.

Komposiittikarmi kestää säässä kuin säässä

WILMAikkunat ovat helppohoitoisia, energiaa säästäviä ja näyttäviä ikkunoita, joiden karmit ovat komposiittia.

Kankaanpäästä käsin toimiva WILMAikkunat on jo 18 vuoden ajan valmistanut ikkunoita ja ovia, joiden karmit ovat komposiittia.

– Komposiitti on säänkestävä ja Euroopassa eniten käytetty karmimateriaali. Ne sopivat kaikentyylisiin taloihin, uudis- ja remonttikohteisiin, Ossi Leppiniemi kertoo.

Tämän tyyppisten ikkunoiden markkinaosuus Saksassa on yli puolet.

– Suomessa komposiitti-ikkunatoimittajia on ehkä pari. Olemme kuitenkin toimittaneet ikkunoita ympäri Suomen. Ne, jotka matkustavat paljon tai ovat asuneet Euroopassa, hakeutuvat meidän pakeille. Heille tämä tuote ja toimintamekanismi on jo entuudestaan tuttu.

Ikkunat keskuslukituksella

WILMAikkunoiden erikoisuus onkin kääntökippiheloitus. Se tarkoittaa, että ikkuna avataan yläreunasta tuuletusasentoon. Tuuletusasento tehostaa ilmanvaihtoa, mutta on turvallinen lemmikeille ja pienille lapsille.

– Ikkunoiden avaus tapahtuu yhdellä avauspainikkeella, joka on kuin keskuslukitus. Voimme myös yhdistää samaan ikkunaan kiinteitä ja avattavia osia tai valmistaa ikkunan, jonka kaikki osat ovat avattavia. Vaihtoehtoja siis löytyy, sillä valmistamme kaikki ikkunat mittatilaustyönä. Järjestelmässä on kapasiteettia tehdä myös isoja lasipintoja.

WILMAikkunat on yksinkertaisen mekanismin ansiosta helppo pestä sisältä ja ulkoa ja karmi on helppo pitää puhtaana liukkaan pinnan ansiosta. Karmin säänkestävyys on myös erinomainen: se kestää aurinkoa ja pakkasta, eikä lahoa.