skanska-300-dpi-cmyk2_web

Konevuokraamo auttaa asiakasta työturvallisuuden parantamisessa.

Pelkkä konevuokraus kuuluu menneeseen aikaan ja nykyisillä markkinoilla on osattava tarjota kokonaisvaltaista vuokrauspalvelua lisämausteilla höystettynä. Skanska Rakennuskone Oy:lle on tärkeää, että asiakas voi keskittyä rakentamiseen, joten palvelupaketit on suunniteltu tätä ajatusta tukevalla tavalla.

Skanska Rakennuskone on Skanska-konsernin tytäryhtiö, joka ylläpitää, huoltaa ja vuokraa rakennuskalustoa monipuoliseen rakentamiseen. Ammattilaisen konevuokraamoksi profiloitunut yritys palvelee paitsi Skanskan omia työmaita, myös muita rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuntia ja konevuokraamoita ympäri Suomen.

Myyntipäällikkö Tapani Korvenpään mukaan pelkällä konevuokrauksella ei pitkälle pötkitä. Skanska Rakennuskone onkin panostanut kokonaisvaltaiseen vuokrauspalveluun, joka konevuokrauksen lisäksi käsittää valmiiksi asennettujen työmaatilojen toimittamisen, torninosturi- ja hissiasennukset, lämmityksen ja ilmanpuhdistuksen, työmaasähköistyksen ja tietysti käytön aikana vaadittavat konehuollot sekä kaluston purkamisen ja noudon työmaalta. – Meidän avullamme asiakas saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, eli rakentamiseen. Me huolehdimme, että kalustopuoli on kunnossa. Mottomme onkin: vuokraa viisaasti – pääset vähemmällä.

Ammattilaisen valitsemat hyvät ja turvalliset koneet – siksi kannattaa vuokrata

Vuokraamalla koneen asiakkaamme säästää pääomakuluissa, eikä tarvitse sijoittaa rahaa kalliisiin laitteisiin. Rakennuskoneen ammattilaiset osaavat hankkia oikeat, ammattikäyttöön sopivat koneet. – Tietotaitoamme kannattaa hyödyntää. Kaluston hankinta voi tuntua helpolta, mutta sen varastointi ja kunnossapito vaativat jo enemmän. Lisäksi tiedämme, mitkä koneet ovat kestäviä, luotettavia ja turvallisia käyttää. Näin voimme auttaa asiakastamme myös työturvallisuuden parantamisessa.

Työturvallisuus onkin Skanskalle tärkeä asia ja yhtiö on sillä saralla edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä Suomessa. – Kymmenen vuotta sitten ryhdyimme määrätietoisesti parantamaan työturvallisuutta. Silloin päätimme, että tapaturmat eivät ole hyväksyttäviä ja että ne ovat kaikki estettävissä. Jokaisella työntekijällä on oikeus päästä kotiin terveenä joka päivä. Kaikki lähti asenteiden muokkaamisesta, hankimme riittävät työsuojaimet ja varmistimme turvalliset työtavat. Nolla tapaturmaa on aina jokaisen projektin tavoite ja olemme panostuksen myötä saaneet myös hyvää kehitystä aikaan, Korvenpää kertoo tyytyväisenä.