taitonelio

Korjaus­rakentamisen erikoisosaaja

Viime vuosina rakennusalalla on tapahtunut paljon muutoksia, mm. rakentamisen osa-alueiden markkinaosuuksissa. Korjausrakentamisen volyymi on kasvanut huomattavasti ja päihittänyt uudisrakentamisen. Rakennustoimisto Taitoneliö Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa saneerauspalveluita julkisiin tiloihin ja asunto-osakeyhtiöille. Kokonaisvaltaiset palvelut ja erinomainen työnlaatu ovat olleet rakennustoimiston menestyksen salaisuus ja yritys on hyvän maineensa vuoksi ansainnut paikkansa linjasaneerausten markkinajohtajana Turussa. Toimitusjohtaja Pekka Tukiainen painottaa hyvän maineen tärkeyttä.

– Ajattelemme ensisijaisesti asiakasta ja valmistelemme työmme huolellisesti, jotta työvaiheet sujuisivat ongelmitta. Hyvä maine ja asiakastyytyväisyys ovat toiminnan kannalta erittäin tärkeitä asioita.
Yrityksen voimavarana toimii oma henkilökunta, jonka ansiosta työmaalle saadaan tarvittavaa osaamista nopealla aikataululla. Kotimaiset ammattilaiset edustavat korjausrakentamisen kaikkia osa-alueita sähkötöistä timanttiporaukseen ja kuivauspalveluihin.
– Asiakkaamme saavat todella monipuolista palvelua yhdeltä toimijalta, mikä on suuri etu.

taitonelio_ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

Rakennustoimisto Taitoneliö täyttää kesällä 25 vuotta ja jatkaa vielä vahvasti menestyksen tietä pitkin kohti tulevaa. Tulevaisuus näyttää valoisalta korjausrakentamisen saralla, sillä palvelualalla tarvitaan aina palvelua.

– Hyvällä hengellä pääsee pitkälle ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta olemme edenneet alalla näin hyvin. Aikataulujen noudattaminen ja ripeä toiminta ovat pitäneet asiakkaat tyytyväisinä. Haluamme tulevaisuudessa edelleen tarjota kotimaista laatua ja hyvää palvelua.