Korjausrakentamista laajalla skaalalla

www.niemenlahti.fi

 

Vanhoissa omakotialoissa korjaustarpeita riittää moneen lähtöön, eikä asukas välttämättä aina edes tiedä, mistä remontoinnissa kannattaisi lähteä liikkeelle. Asiantuntevinta apua saa usein yrityksiltä, joilla on hallussaan korjausrakentaminen kaikkine eri osa-alueineen. Yksi tällainen toimija on Niemenlahti Yhtiöt Oy.

Nimenlahti Yhtiöt Oy lähti aikoinaan liikkeelle LVI-puolen saneerauksista, mutta on sittemmin laajentanut palvelutarjontaansa myös muuhun korjaus­rakentamiseen. Tarkoituksena on ollut tehdä remontoinnista asiakkaalle mahdollisimman helppoa. – Asiakkaan tarvitsee olla yhteydessä vain yhteen henkilöön ja homma hoituu. Työn laadun varmistamme tyytyväisyystakuulla, Jari Nieminen sanoo. Yritys tarjoaa LVI-alalta mm. käyttövesi-, lämpöverkko-, lämmitys-, viemäri- sekä sukitusjärjestelmiä, ja rakennusalan palvelutarjontaan kuuluu katto-, julkisivu-, ikkuna-, kylpyhuone/sauna-, muutos- ja laajennusprojekteja sekä uudisrakentamista.

Nimenlahti Yhtiöiden laaja toiminta-alue kattaa koko eteläisen Suomen, mutta yrityksen väelle on silti tärkeää käydä kartoittamassa asiakkaidensa tarpeet aina paikanpäällä kohteessa. – Varaamme asiakkaan kanssa ajan ja juttelemme vaihtoehdoista. Itselläni on 20 vuoden yrittäjätausta korjausrakentamisen saralta, joten pystyn neuvomaan esimerkiksi materiaalivalinnoissa ja siinä, missä järjestyksessä remontteja olisi järkevää toteuttaa, Nieminen sanoo.

Kuten moni muukin rakennusalan vastuullinen toimija, neuvoo myös Nieminen ottamaan selvää yrityksistä ennen sopimuksen tekoa. – Kannattaa tutkia yrityksen taustoja ja ottaa selvää aiemmista projekteista. Some on siinä hyvä apuväline. Me olemme sopineet myös muutamien vanhojen kohteidemme kanssa siitä, että uudet asiakkaat voivat käydä tutustumassa niihin ennen omaa päätöksentekoaan, Nieminen kertoo.