rakennus_pitkänen_solid_house_300_CMYK

Korjausvelka nostaa kysyntää

He ovat nopeita, tarkkoja ja tehokkaita. Lisäksi heillä on vahva osaaminen ja laaja yhteistyöverkosto, kaksi asiaa, jotka ovat tärkeitä erinomaisen työnjäljen kannalta. Ota yhteyttä Rakennus Pitkäseen, jos tarvitset luotettavaa apua vahinkojen korjaustöissä tai saneerauksessa.

Korjausrakentamisen kysyntä on huipussaan, sillä monella taloyhtiöllä on jäänyt korjausvelkaa mm. katoissa ja putkissa. Rakennus Pitkänen vastaa kysyntään erikoisosaamisellaan niin pienissä kuin suurissa kohteissa. Työn alla on paraikaa 1980-luvun kerrostalo, johon vaihdetaan uudet ikkunat ja parvekeovet, sekä vesivahingon korjaustöiden yhteydessä tehtävä linjasaneeraus toisessa kohteessa. Erinomaisen henkilökunnan ja yhteistyöverkoston myötä Rakennus Pitkäseltä löytyy osaamista huolehtia kokonaisvaltaisista korjaustöistä alusta loppuun. Kun asiakas tilaa urakan kokonaan Pitkäsen kautta, voi olla varma että työt sujuvat sulavasti ja sovitussa aikataulussa.

Yrittäjä Juha Pitkäsen mukaan jokainen työmaa on yksilöllinen ja sitä on mietittävä täysin omana projektina, mikä myös tekee työstä haastavan. Jokaisen kohteen myötä kokee ja oppii jotain uutta, vaikka esimerkiksi kosteiden tilojen töitä tehdäänkin satakunta vuodessa. – Asiakaslähtöisyys on kuitenkin pääperiaatteemme, joten teemme kaikkemme tyytyväisen asiakkaan vuoksi. Kokeneet työntekijämme reagoivat nopeasti mahdollisiin muutoksiin työmaalla ja toimivat parhaansa mukaan niissä olosuhteissa. Tärkeintä on, että pidämme lupauksemme asiakkaalle samalla kun tuotamme parasta laatua.