RTP-rakennus_solid_house

Kotimaista osaamista

RTP-Rakennuksen juuret juontavat Lännen Tehtaista, jossa yritys on vastannut kiinteistöhuollosta, siivouksesta, vartioinnista sekä rakennustoiminnasta. Vuonna 1993 se kuitenkin eriytettiin omaksi rakennus- sekä teollisuuspalveluita tarjoavaksi yritykseksi, joka tänä päivänä huolehtii monipuolisesti kuntien ja teollisuuden hankkeista. Paikallisena toimijana RTP-Rakennus on tunnettu luotettavana kumppanina, jonka kotimaiset työntekijät hoitavat työt vahvalla ammattitaidolla.

Referenssit kertovat lähes kaiken yrityksen osaamisesta; vuonna 2006 RTP-Rakennus loisti Rauman Äijänsuon jäähallin laajennustyössä, josta Kari Kaukkila edelleen on ylpeä. – Olen viettänyt paljon aikaa siinä jäähallissa ja on mukavaa huomata, miten toimivat ratkaisumme ovat.

Biolanin pääkonttorin rakentaminen on toinen urakka, mikä on jäänyt hyvin mieleen; puurunkoiseen kiinteistöön tehtiin ruokokatto ja suuret lasipinnat, se oli tavallisesta poikkeavaa rakentamista.

Yrityksen joustavuus ja ketteryys on suuri vahvuus, jonka ansiosta se pystyy palvelemaan asiakkaitaan kaikessa tarvittavassa. Näin ollen RTP-Rakennus on onnistunut luomaan hyviä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. – Olemme aina hoitaneet työt aikataulussa ja noudattaneet alkuperäistä sopimusta. Kaukkila on myös suhtautunut avoimin mielin yhteistyöhön muiden yrittäjien kanssa. – Toimiva ja luotettava yhteistyöverkosto on elintärkeä. Vuosien saatossa olemme saaneet aikaiseksi tiiviin yhteistyön alihankkijoidemme kanssa, ja mielestäni on hienoa tietää, että kumppaneihin voi luottaa.