Kuljetuspalvelua pitkällä kokemuksella

www.kuljetushirvela.fi

 

Jo yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella toimiva Kuljetusliike Hirvelä Oy kuljettaa asiakkaidensa pienet ja suuret lastit nopealla aikataululla.

Euralainen Kuljetus Hirvelä Oy on pitkänlinjan kuljetusliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan skaalan erilaisia palveluita erikokoisista kuljetuksista vaihtolavoihin ja nostotöihin. – Kuljetamme pienempää kappaletavaraa, mutta myös koneita ja isoja erikoiskuljetuksia. Olemme pyrkineet siihen, että meiltä löytyisi omaa kalustoa laidasta laitaan, kertoo Kuljetus Hirvelää edustava Henri Vatja.

Kuljetustyöt hoituvat lastin koosta riippuen joko pakettiautolla tai täysperävaunuyhdistelmillä niin kauas kuin tarve vaatii. Sekä nosturi- että vaihtolavapuoli pyörii pääasiassa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella, noin 100 km säteellä Eurasta. – Toimitamme vaihtolavoja eri tarkoituksiin, kuten pihasiivousta ja purkutöitä varten. Nostopuoli palvelee varsinkin omakoti- ja rivitalorakentajia. Nosturin päähän asennettavan korin avulla pystymme suorittamaan myös henkilönostoja, Vatja kertoo.

Nopeaa ja joustavaa toimintaa

Pitkän historiansa ansiosta Kuljetus Hirvelä tunnetaan alueellaan varsin hyvin. Asiakkaat arvostavat yrityksen monipuolisuutta ja joustavaa palvelua. – Hommat tulevat vastaan usein nopeallakin tahdilla ja paikalla pitäisi olla mieluummin saman tien. Pyrimme kuitenkin toimimaan aina asiakkaan toivomalla tavalla ja jos tarve niin vaatii, myös ripeällä aikataululla, Vatja sanoo.

Tiiviissä työtahdissa toimivan kuljetusliikkeen pyörittäminen vaatii hyvää muistia ja kykyä sopeutua yllättäviinkin muutoksiin. –Aamun ensimmäisen yhteydenoton myötä päivän joutuu usein miettimään heti uusiksi. Puhelin soi koko ajan myös varsinaisia hommia tehdessä, ja eri asiakkaille luvatut asiat täytyy osata painaa muistiin, Vatja kertoo.

Työ jatkuu ja pyörät pyörivät

Kuljetus Hirvelän toiminta lähti liikkeelle vuonna 1973 aluksi vain yhden auton voimin. Yrityksen perustaneen Raimo Hirvelän innostus kuljetusalaa kohtaan periytyi sittemmin hänen pojalleen Veli-Pekka Hirvelälle, joka ehti johtaa yritystä pitkän tovin. – Nyt jo edesmennyt Veli-Pekka kulki pienestä pitäen autossa isänsä mukana. Heti ajokortin saatuaan hän tuli mukaan yrityksen toimintaan ja kehitti ja laajensi sitä. Veli-Pekka oli firman sielu, ja hänen menehtymisensä jälkeen meillä on ollut isot saappaat täytettävänämme. Uskon että yhdessä se kuitenkin onnistuu, sanoo edesmenneen yrittäjän vaimo Taina Hirvelä. – Kuljetus Hirvelä on ollut Veli-Pekan elämäntyö, joten pyrimme jatkamaan toimintaa samoilla periaatteilla kuin ennenkin, Vatja lisää.

Vaikka vastuu kuljetusliikkeen toiminnasta onkin siirtynyt uusiin käsiin, on Hirvelän ja Vatjan viesti sekä vanhoille että tuleville asiakkaille selkeä: – Ottakaa rohkeasti yhteyttä mikäli tarvitsette jotain palveluistamme. Hommat jatkuvat ja pyörät pyörivät entiseen malliin!