Kuorirakentamisen uranuurtaja

Levyrakenne Oy S. Lindholm on viimeisten 40 vuoden aikana tullut tunnetuksi ammattitaidostaan ja tehokkaasta työnteostaan, varsinkin termorankaelementtien ja julkisivujen pystytyksessä. Kaikki eristykseen ja valmiselementteihin liittyvät vaatimukset hoituvat ongelmitta, sillä juuri näissä tehtävissä yritys voi todistaa erikoisosaamisensa. Yrittäjä Stig Lindholm kertoo yrityksen olevan uranuurtaja alalla ja hyvä maine näkyy selvästi erinomaisessa tilauskannassa.

Asuintalojen perus- ja julkisivukorjaukset ovat toiminnan yläkäsitteitä ja Lindholm määritteleekin yrityksen kuorirakentajaksi. Erikoisosaaminen näkyy termorankaelementeissä, joita Levyrakenne Oy S. Lindholm toimittaa julkisivujen rakennusosatoimituksina työmaille. Termorankaelementti on kantava runko, jossa on mineraalivillaeristys, höyrysulku, gyproc EK sekä tuulensuojalevy, joten hyvä lämmöneristys on taattu. Elementit toimitetaan joko valmiiksi asennettuina tai julkisivujen kokonaistoimituksena ikkunoineen. – Tekemällä elementit valmiiksi sisällä tehtaallamme voimme pystyttää ne ripeästi työmaalla, mikä puolestaan nopeuttaa urakkaa huomattavasti, Lindholm kertoo.

Levyrakenne Oy S. Lindholm on jättänyt kädenjälkensä pääkaupunkiseudun Kauppakeskus Jumboon, tehnyt Hotel Indigon julkisivun ja uusien seinien pystytys ElectroCityssä on juuri alkamassa. Monipuoliset projektit sopivat hyvin Lindholmin työntekijöille, sillä yrityksessä on harvinaisen osaavia ammattilaisia, joiden pitkä kokemus on suuri valtti. – Kaikki työntekijämme ovat viihtyneet meillä pidemmän aikaa, nuorin on ollut jo 15 vuotta meillä töissä, Lindholm naurahtaa. Yrityksessä on vähitellen tehty myös sukupolvenvaihdosta, Stig Lindholmin pojan Stefan Lindholmin aloittaessa yrityksen toimitusjohtajana vuonna 2011.

 – Tekemällä elementit valmiiksi sisällä tehtaallamme voimme pystyttää ne ripeästi työmaalla, mikä puolestaan nopeuttaa urakkaa huomattavasti, Lindholm kertoo.