J. Woltter Oy valmistaa yhteistyökumppaninsa kanssa standarimitoitettuja lavoja sekä mitoiltaan räätälöityjä erikoislavoja.

Kuormalavoja myös sisustuskäyttöön

Vaikka internet on pullollaan vinkkejä eurolavojen käytöstä sisustuselementtinä, kuormalavoihin erikoistuneen J. Woltter Oy:n asiakkaista edelleen pitkälti yli 90 prosenttia on yrityksiä. Kuluttaja-asiakkaat ovat kuitenkin selvästi kiinnostuneet lavojen hyödyntämisestä sisustuskäytössä.
− Niistä tehdään muun muassa sänkyjä ja terasseille sohvia, toimitusjohtaja Jan Woltter luettelee ja jatkaa: − Sisustuslavat ovat laadultaan 1. luokkaa. Ne käytetään uunissa, joten itiöt ja toukat on poistettu. Lisäksi kuiva puu ei pääse homehtumaan.

J. Woltter Oy valmistaa yhteistyökumppaninsa kanssa standarimitoitettuja lavoja sekä mitoiltaan räätälöityjä erikoislavoja. Kauklahden hyvin varustellulta varastolta saa saman tien mukaansa peruslavoja, kun taas erikoislavojen valmistukseen menee noin 1−2 viikkoa. Yritys ottaa myös vastaan käytettyjä lavoja, jotka se kunnosta riippuen joko kierrätää tai toimittaa hakkeeksi. Hyväkuntoisista lavoista asiakas saa hyvityksen.

Espoon Kauklahdelta käsin toimivan J. Woltter Oy:n keskeisintä toimialuetta on pääkaupunkiseutu, mutta tuotteita toimitetaan yhteistyökumppanin avustuksella myös maanlaajuisesti. J. Woltter Oy ottaa vastaan tilauksia kotisivujen kautta, sähköpostitse, puhelimitse sekä paikan päällä. Jan Woltter toivottaa lukijat lämpimästi tervetulleiksi Kauklahteen:− Tervetuloa käymään toimipisteellämme ja esittelemään toiveita!