duopalvelut3

Kustannustehokasta ja nopeaa palvelua

Nyt on oivallinen hetki toteuttaa remontteja, sillä saneerausalalla vallitsevat ostajan markkinat. Tekijöitä löytyy luultavimmin nopealla aikataululla ja työt on mahdollista kilpailuttaa eri toimijoilla. Työn laadusta ja pitkäaikaisista ratkaisuista kannattaa kuitenkin pitää kiinni.

DUO Palvelut Oy edustaa laadukasta korjausrakentamista toteuttaen monipuolisia huoneistoremontteja, kiinteistöhuoltotöitä sekä kaluste- ja keittiöasennuksia. Osaava ja säntillinen yritys kuuluu Turun ja Suomen Yrittäjiin sekä Tilaajavastuu.fi -rekisteriin.
Pitkä kokemus alalta ja erinäisistä materiaaleista mahdollistaa asiantuntevan palvelun. Asiakkailla on usein omia ideoita, joita pyritään toteuttamaan mahdollisimman pitkälle, mikäli ratkaisut ovat pitkäkestoisia ja materiaalit yhteensopivat sekä rakenteen kannalta järkevät. Mats Källström pitää vuorovaikutusta erittäin tärkeänä asiakaspalvelussa ja huolehtii aina siitä, että asiakas tietää mitä kodissa tapahtuu ja miten projekti etenee.
Lisäarvopalveluna yritys tarjoaa liiketiloja pienyrittäjille ja harrastelijoille. Huhtikuun alussa valmistui halli, joka sisältää laadukkaasti toteutettuja 30–45 neliön tilat mitä mainioimmalla sijainnilla Skanssin vieressä. Kysyntä on ollut kova, mutta osa hallista on vielä vuokrattavana.

duopalvelut2Ulkoistaminen on hyvinkin yleistä tänään, miten se näkyy teidän yrityksessä?

Käytännön syistä pidämme monipuolista osaamista omassa talossa. Vuosien varrella olemme huomanneet, että alihankkijoita on lähes mahdoton saada paikalle lyhyellä varoitusajalla. Koska meillä on oma sähkömies, saamme hänet tunnin sisällä esimerkiksi siirtämään pistorasiaa. Omien työntekijöiden avulla voimme aikatauluttaa työn tarkasti, jolloin se myös hoituu kustannustehokkaasti. Kaikki työntekijämme ovat oman erikoisalansa osaajia, mutta omaavat valmiudet tehdä lähes kaikkia alan töitä.
Meillä on toki laaja yhteistyöverkosto ja pitkäaikaiset suhteet kaivuliikkeisiin, arkkitehteihin, insinööritoimistoihin ja isännöitsijöihin. Uudet näkökulmat ovat aina tervetulleita, tärkeintä on että henkilökemiat kohtaavat ja kokonaisuus on toimiva. Suunnittelutoimistot ja urakkalaskijat ovat mielekkäitä yhteistyökumppaneita, joita haluaisimme lisää.