Kylpyhuoneen kosteusvauriot kuntoon

halaritKylpyhuoneen saneerauksessa voi paljastua ikäviä yllätyksiä kosteusvaurioiden muodossa. Tilan todellista kosteustilannetta on vaikea selvittää pelkän pintamittarin kanssa ja vaikka pintaan porattaisiinkin reikä syvemmän mittauksen toivossa, tulos on ennemmin suuntaa antava. Koska vaurioiden laajuutta on vaikea määritellä mittareiden avulla, pieneenkin kosteusviittaukseen tulisi heti reagoida. Mitä nopeammin vauriot saadaan korjattua, sen parempi.

Halarit Oy on kokenut toimija saneerausalalla ja tietää, miten tilojen elinikään voi vaikuttaa. Hyvin tehty saneeraus pitää kylpyhuoneen kunnossa monta kymmentä vuotta mutta se vaatii myös säännöllistä huoltoa. Viiden vuoden välein kylpyhuoneen kunto kannattaa tarkistaa ja tarvittaessa silikonisaumat uusia. Kosteat tilat ovat erittäin herkät ja esimerkiksi kylpyhuoneen kaivojen puhdistus vaikuttaa myönteisesti tilan elinikään.

Saneeraustöiden lisäksi perheyritys tarjoaa uudis- ja maanrakennuspalveluita. Lasse Rintamäki kertoo pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon mahdollistavan hyvinkin erilaisten rakennustöiden toteuttamisen.
– Meillä on äärimmäisen hyvät yhteistyökumppanit ja osaamme vastata haasteellisinkin tehtäviin. Olemme toimineet 15 vuoden ajan ja aina hoitaneet kaikki työmme mainiolla laadulla loppuun asti.