Porista käsin toimiva Niglos Oy on pieni ja ketterä yritys, jonka laajasta valikoimasta löytyvät niin varasto-, korjaamo- kuin konepajahallitkin.

Laadukas ja toimiva halli mahdollistaa mukavan työskentelyn

NIGLOS_160www.niglos.fi

 

Porista käsin toimiva Niglos Oy on pieni ja ketterä yritys, jonka laajasta valikoimasta löytyvät niin varasto-, korjaamo- kuin konepajahallitkin. Yrityksen toiminta lähti liikkeelle hieman yli 10 vuotta sitten elementtien maahantuonnilla, ja kilpaillulla alalla on pysytty mukavasti kyydissä 200-2000 neliömetrin hallien kokoluokassa.

Olemme ns. kuoritoimittaja eli teemme perustukset ja ulkovaipan, asiakas taas sisäpuoliset työt, kuten väliseinät, jotta tilasta tulee toimintaan sopiva. Toiminnallisuus on tällaisissa tiloissa ykkösjuttu. Vakiomallitkin ovat hyvin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, toimitusjohtaja Markus Liukonen kertoo.

Niglos Oy tekee jonkin verran myös toimitilarakentamista ja maahantuo sekä myy monikerroskennolevyjä, joilla on hyvät lämmöneristysominaisuudet. Energiatehokkuus on päivän sana, ja usein myös sysäys uuden hallin rakennuttamiseen. Elementeistä koottava halli nousee harjakorkeuteen suunnitteluvaiheen alusta laskettuna muutamassa kuukaudessa, joten mistään Iisakin kirkosta ei ole kyse. Laatu on kuitenkin asia, josta Niglos Oy ei tingi.

– Halleissa on suuriakin laatueroja, ja laadukkailla tuotteilla hintakilpailussa mukana pysyminen on joskus haastavaa. Panostamme kuitenkin huolelliseen työn jälkeen ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme. Teemme kerralla hyvää jälkeä, jota ei tarvitse korjailla. Tämä säästää ennen kaikkea asiakkaan aikaa ja vaivaa, Markus Liukonen sekä työnjohtaja Juho Lainio toteavat.