WP_20160316_10_59_30_Pro

Laadukkaat kotimaiset ikkunat ja ovet nostavat talosi arvoa

Lännen Laatuikkuna on Satakunnan talousalueella toimiva ikkuna-asiantuntija, joka myy ja asentaa ensiluokkaisia kotimaisia ikkunoita ja ovia. Yritys edustaa suomalaista Pihlaa, jonka tuotteet on valmistettu Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Lännen Laatuikkunan toimitusjohtaja Tommy Kujanpää kehuu Pihla-tuotteiden laatua ja pitää suomalaisen tuotteen edustamista ensiarvoisen tärkeänä asiana.

– Suomessa on todella paljon tietotaitoa ikkunoiden ja ovien valmistuksesta, joten kotimaista kannattaa ehdottomasti suosia.

Kujanpäällä on pitkä kokemus alalta ja on uransa aikana toteuttanut yli tuhat omakotitalokohdetta. Vahvan ammattitaidon myötä hän tietää, mitä asiakkaat toivovat ikkunaremontilta.

– Remontin on sujuttava helposti ja nopeasti niin, että se ei haittaa asumista. Asennus tapahtuu meidän toimesta keskimäärin päivässä avaimet käteen -periaatteella loppusiivousta myöden, jolloin asiakaskin voi olla rauhallisin ja luottavaisin mielin. Kaikki tehdään luonnollisesti ensiluokkaisella palvelulla, siitä ei tingitä.

Kujanpää huomauttaa, että oma koti yleensä on ihmisen arvokkain omistuskohde, ja se on ilman muuta kunnossapitämisen arvoinen asia.

– Taloa ei tulisi päästää repsahtamaan, vaan siitä kannattaa pitää hyvää huolta, jolloin myös sen arvo säilyy. Ikkuna- ja oviremonttikin toteutetaan kuitenkin vain kerran tai korkeintaan kaksi kertaa elämän aikana, ja toteutettuna remontti suorastaan nostaa talon arvoa. Päivitetyt ikkunat näkyvät myös kukkarossa energiasäästönä. Pihlan laatu on huippuluokkaa ja ikkunoille myönnetäänkin 25 vuoden lahoamattomuus takuu, joka on alan pisimpiä.