Jaakko-tuote_solid_house_magazine_300_CMYK

Laatulasi tunnetaan maailmallakin

Mäntyniemi, Helsingin Oopperatalo ja rautatieaseman katos, Karibian risteilijöitä, islantilainen Blue Lagune-kylpylä… Jaakko-Tuote Oy:n johtoa haastateltaessa mitä mielenkiintoisimpia referenssikohteita vilahtelee sivulauseissa yksi toisensa jälkeen. Ylpeydellä muistellaan myös Moskovan Olympialaisia vuonna 1980, jolloin yritys oli mukana Tallinnan soutustadionin lasitoimituksissa. – Kiirettä ja jännitystä on riittänyt, mutta virheiden ja onnistumisten kautta olemme myös saavuttaneet nykyisen asemamme, pohdiskelee Veli Harjunpää.

Jaakko-Tuote Oy on Euran Paneliassa vuodesta 1971 toiminut yritys, joka valmistaa erilaisia turvalasituotteita niin ajoneuvopuolelle kuin rakentamiseenkin. Lasin tärkeimpiä ominaisuuksia tämän päivän rakentamisessa ovat äänen- ja lämmöneristävyys sekä auringonsuoja. Lasia voidaan käyttää niin kaiteissa, seinissä kuin lattioissakin ja tuotteiden väriskaala on lähes loputon. Lisäksi lasi on edullinen, palamaton ja kierrätettävä materiaali, uv-säteitä se kestää huomattavasti paremmin kuin muovi ja karkaistuna lasin murtokuorma vastaa hyvälaatuista terästä.

Jaakko-Tuotteen liikevaihdosta puolet tulee Suomesta, puolet ulkomaan viennistä. Kuten referenssikohteetkin jo kertovat, yli 30 toimintavuoden aikana yrityksen maine on kiirinyt kauas ja henkilöstön asiantuntemusta on hyödynnetty monissa haastavissakin projekteissa. Kaikki menestys perustuu laatuun eikä Jaakko-Tuotteen ole tarvinnut pitää juurikaan myyntipuheita, – toimitettu tavara puhuu kyllä puolestaan.