Suomen_ikkunaremontti_solid_house_300_CMYK

Laatuovet ja -ikkunat avaimet käteen-periaatteella

Vaikka Suomen Ikkunaremontit Oy onkin yrityksenä nuori, löytyy sen joukoista silti alan rautaisia ammattilaisia. Avaimet käteen-periaatteella toimiva yritys on erikoistunut ulko-ovi – ja ikkunaremontteihin pääasiassa Satakunnan alueella, noin 100 kilometrin säteellä kotipaikastaan Luviasta.

Suomen Ikkunaremontit Oy:n toiminnan ydin perustuu kolmeen päätekijään – luottamukseen, laadukkaisiin tuotteisiin ja hintaan. – Asiakkaan luottamus saavutetaan hyvällä palvelulla ja asianmukaisella käytöksellä. Otamme remontista täyden vastuun aina asiantuntijakartoituksesta asennukseen, loppusiivoukseen ja jälkitarkastukseen saakka, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pauli Lahtinen. Laadukkaat tuotteet puolestaan tulevat kahdelta pitkän linjan kotimaiselta toimittajalta – ulko-ovet Kaskipuulta ja ikkunat Karelialta.

Ikkunoiden ja ovien vaihto parantaa asumismukavuutta, tuo mukanaan energiasäästöjä ja nostaa myös kiinteistön arvoa. Myyntitilanteessa hiljattain uusitut ovet ja ikkunat saattavat olla ostajalle merkki siitä, että talosta on pidetty muutenkin hyvää huolta.

Kaikesta tästä huolimatta ovi- ja ikkunaremontteihin ryhtymistä viivytellään silti usein turhan pitkään. – Jos kaikki toimii hyvin, vie ikkunoiden vaihto yleensä pari päivää, eikä siis aiheuta juurikaan ongelmia asumiseen, Lahtinen kertoo. Remontti onnistuu jopa talvellakin, jolloin myös hinnat ovat yleensä astetta edullisemmat. Kustannuksista ei muutenkaan tarvitse olla erityisen huolissaan, sillä kotitalousvähennys ja Suomen Ikkunaremontit Oy:n tarjoama rahoituspalvelu madaltavat myös osaltaan kynnystä lähteä remontoimaan.