dsc00521

Laaturemontteja

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaateillakin palkittu Munkkiniemen Remonttiapu Oy on varsinainen rakennusalan monitoimiyritys, joka nimensä mukaan auttaa asiakkaitaan lähes hommassa kuin hommassa. Laadukkaiden ja kokonaisvaltaisten remonttien ohella yritystä työllistävät päivittäin myös alueen taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden pienemmät korjaus­työt. – Tarvittaessa käymme laittamassa vaikka taulun vanhuksen seinälle tai auttamassa lampun vaihdossa, toimitusjohtaja Heikki Holmström kertoo.

Kokonaisvaltainen korjausrakentaminen on kuitenkin yrityksen päätoimialaa ja vahvinta osaamisaluetta. – Toimimme hyvillä alueilla kuten Munkkiniemessä, Kuusisaaressa, Westendissä ja Kauniaisissa, jossa hommat pitää tehdä viimeisen päälle, Holmström sanoo. Työn laatu onkin kohdallaan kun siitä vastaavat alalla kymmeniä vuosia toimineet eri alojen osaajat.

Munkkiniemen Remonttiapu jos mikä toimii avaimet käteen-periaatteella, sillä yrityksen kautta korjauskohteeseen järjestyvät niin putki- ja sähkömiehet, maalarit kuin sisustussuunnittelijatkin. Myös remontin yhteydessä asennettavat uudet keittiön ja kylpyhuoneen kalusteet saa kätevästi ja edullisesti Holmströmin kautta. – Teemme yhteistyötä Karaatti Keittiöiden ja White Forest Oy:n kanssa ja annamme mittauksen jälkeen asiakkaille tarjouksen molempien yritysten keittiöistä. Myös kylpyhuoneen kalusteet ja laatat kannattaa hankkia kauttamme, sillä saamme niistä 35–40% alennuksen, ja koska perimme pintamateriaaleista itse vain 10 % välityspalkkion, tulee loppualennus suoraan asiakkaalle, Holmström vinkkaa. – Annamme urakasta muutenkin aina kokonaistarjouksen, jotta asiakas tietää alusta alkaen, paljonko remontti tulee lopulta maksamaan, toimitusjohtaja lupaa.