Lämmitysjärjestelmien luotettava asiantuntija

 

Oikean lämmitysjärjestelmän valitseminen vaatii paljon tietoa erilaisista vaihtoehdoista. Parhaimman avun saa kun kääntyy alansa osaavan ammattilaisen puoleen.

Lämmittämisen maailmasta löytyy lukuisia mahdollisuuksia, toimijoita ja tuotemerkkejä ja vaihtoehtojen määrä vain kasvaa koko ajan. Tilanne on asiakkaalle haastava, ja moni turvaakin tänä päivänä asennusliikkeisiin, jotka osaavat kertoa tarkemmin erilaisista vaihtoehdoista ja antavat vankat perustelut suosituksilleen.

Lämmityksen parissa työskenteleviä firmoja riittää kuitenkin myös moneen lähtöön. – Kun kysyntää on paljon, syntyy alalle valitettavasti myös heikompia yrityksiä, jotka eivät välttämättä täysin hallitse asiaansa tai ole edes olemassa enää muutaman vuoden kuluttua, toteaa Huolto Järven toimitusjohtaja Ari Järvi. – Nykypäivänä on tärkeää, että asiakkaalla on myös ongelmatilanteissa tieto siitä, keneen ottaa yhteyttä. Siksi koko Huolto Järven palvelu perustuu siihen, että asiakas saa tilanteessa kuin tilanteessa avun yhdestä numerosta, yhdeltä myyjältä. Prosessi on helppo, kun järjestelmää ei ole rakentamassa moni eri toimija, vaan kaikki palvelu tulee avaimet käteen-periaatteella saman katon alta.

Suunnittelu lähtee liikkeelle energian tarpeesta

Koska tietoa on tänä päivänä saatavilla paljon, on monella Huolto Järven puoleen kääntyvällä asiakkaalla usein jo mielessään tietty visio haluamastaan lämmitysjärjestelmästä. – Hybridi on päivän sana ja sitä monet haluavat. Pyrimme kuitenkin aina pohtimaan asiakkaalle paketin, jonka hintakin pysyy järkevänä, Järvi sanoo.

Prosessi lähtee aina liikkeelle energian tarpeesta, joka määräytyy mm. perheen koon ja käyttötottumusten mukaan. – Teemme asiakkaalle energialaskelman, jonka avulla pystymme vertaamaan esimerkiksi ilmavesi- ja maalämpöpumppuja. Kerromme myös mahdollisuuksista liittää vaikkapa aurinkoenergiaa osaksi järjestelmää, Järvi kertoo.

Huolto Järven valikoimista löytyy kaikki lämpöpumpputekniikka, paikallisen Salo Solarin aurinkopaneelit ja -keräimet sekä jäähdytysjärjestelmät.– Erilaisten lämpöpumppujen takaisinmaksuajat ovat hyvät, noin 7-8 vuotta tämän päivän hinnoilla, Järvi sanoo.

Luota alan ammattilaiseen

Koska lämmitysjärjestelmä on hankintana iso ja pitkäikäinen, kannattaa asiakkaan pitäytyä tunnetuissa tuotemerkeissä ja kääntyä alan vahvojen ammattilaisten puoleen. – Huolto Järvi on toiminut vuodesta 1964 saakka, ensin kodinkonehuoltoliikkeenä ja vuodesta 1999 alkaen myös lämmitysjärjestelmien myyjänä ja asentajana. Perinteet ovat pitkät ja meidät tunnetaan Salossa hyvin. Kaupungista löytyy jopa katuja, joilla olemme asentaneet lämpöpumppuja lähes jokaiseen taloon, Järvi hymyilee.

Huolto Järven kattava palvelu ja jälkimarkkinointiin panostaminen tekevät asiakkaan osasta helpon. – Prosessi on huoleton kun asiakas tietää mistä saa avun. Takuuajan puitteissa käymme tarvittaessa neuvomassa ja avustamassa maksutta asiakasta myös lämpöpumpun asentamisen jälkeen, Järvi lupaa.