polartherm_solid_house_2_300_CMYK

Lämmöntuojat

Suurta osaa kotimaan rakennustyömaista lämmitetään Polartherm Oy:n valmistamilla ilmalämmityslaitteilla. Lämmittimet käyttävät lämmönlähteenään esimerkiksi öljyä, sähköä, nestekaasua ja lämmintä kiertovettä. Vuonna 1974 perustetun yrityksen lämmityslaitteet on tarkoitettu nimenomaan ammattikäyttöön ja rakennustyömaiden lisäksi Polarthermin lämmittimillä lämmitetään mm. kasvihuoneita, teollisuushalleja ja lentokoneita.

Maailmanlaajuiseksi toimijaksi Polartherm Oy on noussut kuitenkin ennen kaikkea militääripuolen tuotteidensa ansiosta. Iso osa yrityksen tämänhetkisestä liikevaihdosta tuleekin ulkomailta – Pohjois-Amerikasta, Keski-Euroopasta ja Venäjältä. – Vuosituhannen vaihteesta lähtien olemme toimittaneet lämmittimiä mm. USA:n ilmavoimille ja Kanadan armeijalle, kertoo Polartherm Oy:n myyntipäällikkö Pasi Anttila. Yrityksen lämmittimet ovat maailmalla kysyttyjä, sillä ne voittavat usein paikallisten kilpailijoiden vastaavat tuotteet niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin toimivuudeltaankin. – Olemme toimineet alalla niin pitkään, että tiedämme, millaisia laitteita missäkin olosuhteissa tarvitaan, Anttila toteaa.

Olipa asiakkaana sitten Kanadan armeija tai kotimainen rakennusliike, kuuntelee Polartherm Oy hänen toiveitaan tarkalla korvalla. – Iso osa tekemästämme tuotekehittelystä on lähtenyt liikkeelle asiakkaan ideoista. Kun hän pääsee mukaan vaikuttamaan, tulee tuotteesta varmasti kulloiseenkin tarpeeseen sopiva, Anttila uskoo. Palvelualttiudesta kertoo sekin, että Polartherm Oy pystyy valmistamaan tuotteensa myös asiakkaan omalla tuotemerkillä tai värillä.