metallityosuhonen

Lasirakentaminen kukoistaa

Rakennustekniikka on kehittynyt käsi kädessä suositun lasiarkkitehtuurin kanssa. Nykyään haetaan ultramodernia tyyliä ja rakenteita, jotkat näyttävät leijuvan ilmassa. Näin tilaan saadaan avaruutta neliöitä lisäämättä.

Kiinteistöihin ja koteihin haetaan yhä enemmän läpinäkyvyyttä ja modernia tyyliä. Lasi vastaa nykyajan trendiin, ja sitä voikin käyttää tilan muotoiluun hyvinkin luovin tavoin. Esimerkiksi lasiaskelmat tekevät portaista sirommat, ja lasirakenteisiin toivotaan muutenkin näkymättömiä tuki- ja liittymärakenteita. Lasirakentaminen soveltuu monipuolisesti eri kohteisiin, ja toimii erityisen näyttävänä mm. ostoskeskuksissa ja ravintoloissa, mutta myös omakotitalossa ylellisenä elementtinä.

metallityosuhonen2Metallityö Suhonen Oy on erikoistunut lasi- ja metallirakentamiseen tarjoten asiakkailleen mittatilaustyönä valmistetut rakenteet aina suunnittelusta itse asennukseen asti. Yrityksen perusti nykyisen omistajan, Jussi Suhosen, isoisä vuonna 1952. Tultuaan taloon 2000-luvun alussa, Suhonen ryhtyi kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisemmaksi voidakseen helpottaa asiakkaan tilausta. – Haluamme olla projektissa mukana alusta loppuun, jotta asiakkaan ei tarvitsisi huolehtia mistään.
Yritys toimii niin osa-tai aliurakoitsijana kuin kokonaisvastuullisena urakoitsijana erilaisissa uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Tulevaisuuden toiveena olisi toimia myös taloyhtiöissä ja luoda enemmän kontakteja isännöitsijöihin.

– Toimintavarmuutemme, kokemuksemme sekä virheettömän laadumme takia olemme erinomainen yhteistyökumppani.