taivassalonterasporras

Lasista ja Graniitista ylellisyyttä

Paavo Hannula on toiminut porrasalalla 1980-luvulta asti ja toimitti aikoinaan valtaosan Suomen risteilijälaivojen portaat. Vuodesta 2006 asti Taivassalon Teräsporras Oy on keskittynyt portaiden, kaiteiden sekä niiden osien suunnitteluun ja valmistukseen. Hannula edustaa toiminnassaan myös myyntiyhtiötä Combiporras Oy:tä.

Taivassalon Teräsporras valmistaa teräsrunkoisia portaita niin Suomeen kuin muihin Pohjoismaihin. Vaihtoehdot ovat loputtomat; asiakas voi valita ritiläportaista ja kierreportaista hätäpoistumisportaisiin sekä näyttäviin lasi- ja graniittiratkaisuihin. Hannulan pitkä kokemus ja ammattitaito auttavat myös haasteellisten töiden suorittamisessa. – Täältä ei taida löytyä muita porrastoimittajia, jotka tekevät työtä kokonaisvaltaisesti laidasta laitaan. Tulevaisuudessa toivonkin meidän olevan Suomen johtava porrasvalmistaja.

taivassalonterasporras2Hannula kokee suunnittelupalvelun olevan yrityksen ehdoton valtti. Monessa julkisessa kohteessa visuaalisuus on ratkaisevin tekijä, ja lasia sekä graniittia käytetään usein ylellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hannulan mukaan Ruotsissa suositaan erityisesti kiviaskelmia. Graniitti on hyvinkin kestävä materiaali, joka sopii erityisen hyvin julkisiin tiloihin ja kerrostaloihin.

Portaat valmistuvat 20 ammattilaisen avulla noin 3–4 viikkoa tilauksesta. Laadukkaita portaita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin, ja pyrkimyksenä on aina vastata asiakkaan toiveisiin mahdollisimman hyvin. Yrityksen verkkosivuilla voi tutustua luoviin ja kauniisiin porrasratkaisuihin.