Turun_tapetti_ja_matto_solid_house_300_CMYK

Leikittele sisustuksella ja tuo uusia tuulahduksia maailmalta kotiisi

Sisustamisen ei tarvitse olla kallista ja vaivalloista, kun tietää mitä haluaa ja mistä sen saa. Turun Tapetti ja Matto on Suomen vanhin mattoliike, johon yrittäjä Teija Laine-Kalliokuja on kerännyt upean valikoiman sisustus- ja pintaurakointitarvikkeita. Käsin solmitut intialaiset ja kiinalaiset matot tuovat palan luksusta kotiin, ja yhden seinän koristaminen tehostetapetilla antaa huoneelle jo aivan erilaisen ilmeen.

Laine-Kalliokuja hakee miehensä kanssa inspiraatiota messuilta ympäri maailman. Vuosittaisilta messumatkoilta on löytynyt ennennäkemättömiä aarteita, jotka ovat kulkeneet Saksasta, Ranskasta tai Italiasta mukaan Suomen markkinoille. – Yksityisenä toimijana voimme tarjota juuri sitä, mitä asiakkaat haluavat. Koemme myös tärkeäksi rakentaa valikoimamme tuotteilla, joita ei naapurista saa. Maailmalta löytyy kaikenlaista kun jaksaa etsiä.

Turun Tapetti ja Matto on myös erityisen tunnettu hyvästä palvelustaan. – Se on ehdottomasti tapamme erottua joukosta. Meillä on tarpeeksi henkilökuntaa auttamassa, joten jokainen asiakas saa kaipaamaansa huomiota. Kaikki myyjämme tuntevat koko tuotevalikoimamme, joten asiakas saa asioida saman henkilön kanssa alusta loppuun.

Laine-Kalliokuja uskoo vahvasti fyysiseen liikkeeseen, missä saa tunnustella materiaaleja ja tutustua niihin lähietäisyydellä. – Verkkokaupat ovat käteviä ja hyviä moneen asiaan, paitsi kodinpintojen myymiseen, sillä tietokoneruudulta on vaikeaa nähdä tarkkoja sävyjä ja tekstuurieroja, hän kertoo. Hänen uskollinen ja vakiintunut asiakaskunta taitaa olla samaa mieltä.