kurantti

Liiketoiminta rakentuu tukijaloista

Tutustu yritykseen www.kurantti.fi

Kurantti Oy on Porilainen uudis- sekä korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen omistajan Kimmo Keitaan lisäksi yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kaksi työntekijää, sekä lisäksi kattava yhteistyöverkosto. – Teemme rakennustöitä laidasta laitaan taloyhtiöiden korjaustöistä oman mallistomme uudistuotantoon, kuvailee Keidas.

Monipuolisuus on tämän päivän liiketoiminnan avainasia. Toimintojen tukiessa toisiaan, voidaan taata jatkuva työllistyminen suhdanteiden vaihtelulle herkällä alalla. Jos urakkasopimuksia ei tule, Kurantti Oy tuottaa omia kivitalokohteitaan. – Urakkatarjouslaskelmia tehdään koko ajan, mutta tälläkin hetkellä meiltä löytyy varalla yksi tontti, joka odottaa suunnitelmien valmistumista. Tontti sijaitsee Länsi-Porin suositulla alueella, Klasipruukinmäessä.

Miksi kivitaloja? – Teemme kyllä mitä vain asiakkaiden toiveiden mukaisesti, mutta kivitalot ovat meille mieluisimpia rakentamisen kohteita. Uskon niiden vankkaan laatuun, kivi on materiaalina varaava ja tasalämpöisyytensä vuoksi erittäin miellyttävä valinta asumismukavuuden kannalta. Kivirakenteessa paloturvallisuus on omaa luokkaansa ja home riskit ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi puutaloissa.

Kurantti Oy:lle tärkein rakentamisen elementti on laatu, on kysymys sitten huoneistoremontista, julkisivurappauksesta tai kerrostalon parvekkeiden saneerauksesta, on tärkeää että asiakas saa juuri sen mitä on sovittu, laadukkaasti toteutettuna – kiteyttää Keidas.