DSC03122_MUOKATTU

Lisäkäsipareja ja hyviä osaajia?

Banssi Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys. Banssi perustettiin tammikuussa 2013 visionaan olla Suomen laadukkain henkilöstöpalvelualan yritys. Toimihenkilöistä löytyy henkilöstöpalvelualan konkareita sekä uusia kykyjä. – Henkilöstöpalveluosaamisemme ulottuu monelle toimialalle. Suurimpia toimialoja ovat rakentaminen, kuljetus, teollisuus ja kiinteistöpalvelu sekä maanrakennus, jossa Banssi on yksi johtavista alan toimijoista. – Asiantuntijuutemme on vahvimmillaan henkilöstövuokrauksessa ja suorissa rekrytoinneissa. Etsimme paljon asiakkaiden toimeksiannosta myös tietyn alan osaajia, kuten timpureita, peltiseppiä ja muita erikoisosaajia, joita ei löydy rakennusliikkeiden takataskusta, Banssi Länsi Oy:n aluejohtaja Roni Mesikämmenkertoo.

Jyvät erottuvat akanoista

Henkilöstövuokraus on kasvava ala, jossa jyvät erottuvat akanoista. – Haluamme erottua laadulla. Alalla on ollut hieman huono kaiku, mutta eettisesti toimivat yritykset erottuvat kyllä edukseen. Meillä on samat työnantajavelvollisuudet kuin tilaaja-asiakkaillakin ja noudatamme aina alan työehtosopimuksia. Olemme myös hyvin itsekriittisiä oman tekemisen suhteen. Arvioimme omaa toimintaamme jatkuvasti. Meiltä saa laadukkaita osaajia, sillä olemme hyvin tarkkoja rekrytoidessamme tekijöitä verkostoomme. Banssilla on myös tytäryhtiöitä; Mekone Oy, joka tarjoaa laskutuspalveluja yksityishenkilöille eli ns kevytyrittäjyyttä, mikäli ei halua varsinaiseksi yrittäjäksi. Toinen tytäryhtiö, Bandora Oy on taas tilitoimistopalveluihin erikoistunut ohjelmistoyritys, josta saa kaiken tuntikirjauksesta tilinpäätökseen asti, oman valintansa mukaan. Lisäksi Banssi Safety Oy tarjoaa oman maahantuonnin kautta sekä työvaatteita että suojaimia ja toimii alan laatumerkkien edustajana.

Banssi on valtakunnallisesti paikallinen yritys. Valtakunnallisuus mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen koko Suomessa. Paikallinen läsnäolo puolestaan takaa henkilökohtaisen palvelun ja paikallistuntemuksen juuri siellä, missä työvoiman tarvetta esiintyy. – Rakennusalalla tarpeet ovat lyhytkestoisia muutamasta päivästä viikkoihin. Monella rakennusliikkeellä on toiminnassa piikkejä, joihin meiltä saa nopeasti apua.