Liukuoviakin valmistetaan Turussa

Kun tilaat liukuovet Lupin Oy:stä, voit olla varma, että ne ovat aidosti turkulaiset. Ovet ja rungot valmistetaan nimittäin Turun Orikedolla Ruunikkokadulla.

Aivan puhtaasti turkulainen yritys ei kuitenkaan ole, sillä omistaja Matti Honkanen tunnustaa muuttaneensa Varsinais-Suomeen pääkaupunkiseudulta. – Tein näitä hommia aikanaan palkkatöissä pääkaupunkiseudulla, mutta kun muutimme perheen kanssa Saloon, päätin ryhtyä yrittäjäksi. Kaikkeen tottuu, hän naurahtaa.

Toiveiden mukaiset ovet

Lupin Oy:n kantavana ajatuksena on se, että liukuovet ja -kaapistot suunnitellaan, valmistetaan ja asennetaan juuri asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. – Toteutamme räätälöidyt kaapit, komerot ja ovet aina asiakasta kuunnellen. Runsas liukuovi- ja liukuovikaapistovalikoimamme koostuu tuhansista erilaisista liukuovi- ja runkovaihtoehdoista, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä säilytysratkaisuja kaapin koosta ja sijoituspaikasta riippumatta. Autamme myös mielellämme sopivimman vaihtoehdon löytämisessä ja suunnittelemme liukuovet ja liukuovikaapistot tarkasti kohteeseen sopiviksi.

Pintavaihtoehtoja on Honkasen mukaan tänä päivänä todella runsaasti. – Pelkästään laseissa on toistakymmentä eri värisävyä ja puulevyjä saa käytännössä kaikissa sävyissä. Tämän hetken kuumin trendi on lumivalkoinen lasi ja levypinnoissa korkeakiilto.

Turkulaista työtä

Lupinin toimipiste sijaitsee Turun Orikedolla, Ruunikkokadulla. – Valmistamme täällä itse ovet ja rungot sekä toimitamme ja asennamme tuotteet pääosin Turun talousalueelle ja Varsinais-Suomeen, Honkanen kertoo.

Lupin Oy toteuttaakin liukuovikaapistot ja liukuovet tarvittaessa kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. – Haluamme tehdä liukuovien ja liukuovikaapistojen hankinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, mistä johtuen tarjoamme myös liukuovien ja liukuovikaapistojen asennuspalvelua Turussa ja Turun ympäryskunnissa sekä tarvittaessa kauempanakin. Toki moni haluaa asentaa liukuovet ja -kaapistot itse ja sekin käy.

Käytännöllinen ja kestävä vaihtoehto

Honkasen mielestä liukuoven ehdoton vahvuus on tilan säästö. – Saranaoven eteen tarvitaan käytännössä metrin toimintasäde, joten liukuovella saadaan avaruutta ja säästetään tilaa esimerkiksi ahtaissa eteisissä. Liukuovet ovat myös hyvännäköisiä ja kestävät käytössä. Annamme 10 vuoden takuun liukumekanismille ja kaikissa lasipintaisissa ovissa on turvakalvo.