Epokkiasennus_solid_house_magazine_300_CMYK

Loppusilaus paljastaa ammattilaisen

Tutustu yritykseen www.epokkiasennus.fi

Tänä päivänä on tärkeää saada kaikki palvelut yhdestä talosta ja toteutus hoituu hyvien yhteistyökumppaneiden avulla. Epokki Asennus Oy on keittiökalusteiden asentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen omistaa Marko Haapanen-Suojala yhdessä Saija Tähtisen kanssa. Kolmantena osakkaana on Jussi Jarkko, joka on mukana mm. Gigantin myymälärakentamisessa.

Tällä hetkellä suurin työllistäjä yrityksellä on Gigantin myymien Epoq-keittiöiden asennustyöt, mutta tarpeen mukaan he tarjoavat myös muiden toimittajien kalusteasennuksia. Kun asiakas on tilannut kalustekokonaisuuden Gigantista ja haluaa keittiöasennukseen ammattilaisen, myyjät antavat Epokki Asennuksen yhteystiedot. Tarjoukset toteutetaan aina räätälöidysti keittiöstä riippuen ja tarvittaessa tehdään myös ilmainen arviokäynti.

Asiakkaan toiveiden mukaan voidaan asennus toteuttaa avaimet käteen periaatteella aina vanhan keittiön purusta valmiiseen asti. – Usein on tilanne, jossa asiakas ei välttämättä ole huomioinut vanhojen kalusteiden alla olevia paljaita pintoja kuten lattiapäällysteiden puuttumisia tai paljaita seiniä, pohtii Haapanen-Suojala. Jotta kaikki voidaan ottaa huomioon ja lopputulos on sekä viimeistelty että laadukas, on syytä miettiä asentaako keittiön itse vai tilaako sen ammattilaiselta.

– Asiakas voi myös hyödyntää kotitalousvähennyksen työstämme. Palkkaamalla meidät voi säästää harmaita hiuksia ja samalla saada hyvin asennetun sekä hyvännäköisen keittiön, Tähtinen muistuttaa.