Tapani_puosi_300_CMYK

Löydä oikea luukku takkaasi

Mikään ei luo tunnelmaa paremmin kuin kauniisti palava tulisija. Siitä muodostuu usein huoneen keskipiste, jonka ympärille sisustus suunnitellaan. Takan voi kuitenkin stailata oman maun mukaan, esimerkiksi takkaluukulla. Tapani Puosi Oy on metallialan yritys, joka tekee sekä uusia että entisöi vanhoja takkaluukkuja ja valmistaa monipuolisia metallituotteita niihin. Pienillä yksityiskohdilla päivität takkasi ilmettä taas upeaksi tunnelmanluojaksi ja sisustuselementiksi.

Useiden valmiiden mallien lisäksi toimitusjohtaja Tomi Heikkilä kertoo yrityksen voivan tehdä räätälöityjä takkaluukkuja asiakkailleen. Koska ideat usein poimitaan sisustuslehdistä, Tapani Puosi Oy:ssä on pyritty tarjoamaan lukuisia vaihtoehtoja ja laajempaa väriskaalaa kuin monilla muilla. – Takan tyyli olisi kuitenkin hyvä ottaa huomioon luukkua valitessa. Tyyli voi edustaa samaa aikakautta, ellei ilmettä haluta uudistaa, Heikkilä kertoo.

Tapani Puosilta on keväällä tulossa uusi mallisto, joka keskittyy siroon ja pelkistettyyn ilmeeseen. Malliston ja varastotuotteiden lisäksi yritys toki tekee juuri asiakkaan takkaan sopivan luukun. – Avotakkoihin ei aina löydy luukkuja, mutta me voimme niihinkin muotoilla sopivan tuotteen. Meiltä löytyy aina ratkaisu ja meiltä lähtee aina tyytyväinen asiakas, Heikkilä kertoo.

” Avotakkoihin ei aina löydy luukkuja, mutta me voimme niihinkin muotoilla sopivan tuotteen. Meiltä löytyy aina ratkaisu ja meiltä lähtee aina tyytyväinen asiakas.. ”

Yritys toimii valtakunnallisesti palvellen niin rakennusliikkeitä kuin loppukuluttajia. Pitkän kokemuksen ja hyvän yhteistyöverkoston ansiosta yritys on onnistunut luomaan itselleen hyvän maineen, mikä vuorostaan on johtanut suureen kysyntään. Ketterät toimitusajat ja nopea reagointikyky tilauksissa on tehnyt yrityksestä entistä suositumman.