hareja

Luja lattia on tehty kestämään

Hyvin tehty lattiavalu on rakennuksen kokonaislaadun kannalta välttämätön. Betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali, joka on pitkäikäinen, turvallinen ja energiaa säästävä. Betonilattia on tehty kestämään, ja se on hyvä vaihtoehto vaativaan kulutukseen. 

hareja2Betonin edullinen hinta, muokattavuus ja kosteuden kesto tekevät siitä suositun runkomateriaalin. Kuivissa sisätiloissa pitkäikäinen materiaali ei vaurioidu, eikä myöskään vaadi paljon huoltoa, mikä tekee siitä ekotehokkaan materiaalin.

Pekka Harejalla on pitkä kokemus betonilattioista, ja on toiminut yrittäjänä alalla vuodesta 2003. Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoiset työmiehet takaavat erinomaisen lopputuloksen. Hyvällä lattiapinnoitteella lattiasta tulee luja ja pitkäikäinen, myös vaativaan kulutukseen. Lujuutensa vuoksi betoni myös vaimentaa värähtelyä, mikä on erityisen tärkeää teollisuudessa sekä muilla lattioilla, joilla liikkuu raskaita koneita. Sirotepinnoitteet tehdään lattiavalun yhteydessä, kun betoni on märkää. Betonilattiat Hareja Oy:n kattavasta tuotevalikoimasta löytyy useita värisävyjä vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Varsinais-Suomessa toimiva yritys palvelee niin yksityistalouksia kuin pieniä ja suuria rakennusliikkeitä. Kohteet vaihtelevat suuresti maatilan juuresvarastosta teollisuushalliin ja rivitaloihin. – Teemme niin suuret kuin pienemmät työt, kaikkea laidasta laitaan, Hareja toteaa.

Betonilattiat Harejan referenssikohteet ovat hyvinkin näkyvät; tämän vuoden Suomen kaunein koti -ohjelman voittanut talo on ollut yrityksen käsittelyssä. Toinen vaikuttava kohde on kaikille tuttu Skanssin alueella oleva Retail Park, joka tarjosi Harejalle 10 000 neliön edestä valettavaa. – Olemme aina panostaneet laatuun ja meillä on pitkä kokemus. Sana hyvin tehdystä työstä kiertää ja tekemistä riittää.hareja3