Vesijohtoliike Honka tarjoaa linjasaneeraukset ja putkiurakoinnit, LVI-asennukset ja huollot uudisrakennuskohteisiin.

Luotettava LVI-ammattilainen palveluksessanne

www.vjlhonka.fi

 

Vesijohtoliike Hongan toiminnassa  on luotettu tekemisen laatuun ja tehokkuuteen jo 26 vuoden ajan. Yrityksen menestyksen mittarina toimivat ennen kaikkea sen ammattitaitoiset työntekijät.

Vesijohtoliike Honka on vuonna 1990 perustettu perheyritys, joka palvelee rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita Kaarinan ja Turun alueilla. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat linjasaneeraukset ja putkiurakoinnit, LVI-asennukset ja huollot uudisrakennuskohteisiin. Tällä hetkellä yritys toimii yhteensä 15 asentajan ja kolmen toimistohenkilön voimin. Vesijohtoliike Hongan projektipäällikkö Juuso Honka pitääkin ammattitaitoisia työntekijöitä yhtenä yrityksen kulmakivenä.

– Meillä on työmailla erinomaiset nokkamiehet, joiden kautta saamme viimeisimmän tiedon siitä, miten kaikki toimii paikan päällä. Olemme ylpeitä, että he ovat myös pysyneet pitkään palveluksessamme.

Palvelun korkean laadun ja ystävällisen asiakaspalvelun takaa yrityksen vuonna 2014 käyttöön ottama sisäinen laatujärjestelmä. Vesijohtoliike Hongassa ammattitaidon vaaliminen onkin välttämätöntä yhtiön erikoisosaamiskohteissa eli haasteellisissa linjasaneerauksissa, joissa joustavuus ja reagointikyky on valttia.

Kasvua hallitusti

Saneerauskohteiden määrä on Suomessa kasvussa yhä enenevissä määrin talojen vanhentuessa, ja tämä on huomioitu myös Vesijohtoliike Hongassa. Linjasaneerauskohteissa yritys luottaa perusteelliseen viimeistelyyn.

– Painotamme aina työntekijöillemme, että kaikki asiat kannattaa tarkistaa vielä lähtövaiheessa. On välttämätöntä käydä läpi, että kaikki on kunnossa, jotta työmaalle ei tarvitse enää palata. Tämä tarkoittaa mittausten ja pöytäkirjojen tarkistusta kertaalleen. Viimeinen silaus on meille se tärkein asia, Honka painottaa. Urakoinnin lisäksi Vesijohtoliike Honka palvelee yksityisiä asiakkaita, joiden asuntokohteisiin on tarjolla erilaisia huoltotöitä, kuten muun muassa vesi- ja lämpöputkien uusimista sekä hanojen ja vesikalusteiden vaihtoja muiden LVI-töiden lisäksi.

– Onneksemme saneerausalalla tarvitaan työntekijöitä myös tulevaisuudessa, ja nämä ovat tehtäviä, joita ei voi robotiikalla korvata. Meille tärkeintä on asenne ja halukkuus tehdä töitä ja toki myös kiinnostus alaan ja käsillä tekemiseen. Haluamme kasvaa ja kehittyä isommaksi hallitusti, jotta nykyinen työilmapiirimme säilyisi hyvänä, Honka painottaa.