talman_solid_house_300_CMYK

Luotettava yhteistyökumppani lupaprosessista putkiin

Tutustu yritykseen: www.energiaporaus.fi

Talman energiaporaus palvelee maalämpöpumppuyrityksiä ja -asentajia kokonaisvaltaisesti ja vankalla kokemuksella. Kaikki alkoi vuonna 2009 kahden hengen ja yhden vuokraporakoneen voimin, mutta nykyään Kaisa Eskelin ja Esko Tuomala johtavat yhdeksänhenkistä yritystä, joka palvelee asiakkaitaan neljällä porayksiköllä 150 kilometrin säteellä pääkaupunkiseudulta. Varsinais-Suomi kuuluu uusimpiin aluevaltauksiin, joissa yritys hiljattain pyrkii kasvamaan.

Eskelin kertoo yrityksen tarjoavan kokonaisvaltaista palvelua niin pitkälle kuin mahdollista. – Kaikki alkaa lupaprosessista, joka on pelkkää byrokratiaa ja joskus hieman hankalaa. Asiakkaamme arvostavat todella paljon sitä, että hoidamme luvat heidän puolesta. Kun kaikki on kunnossa, keskitymme ulkopuolisiin töihin porauksesta putkitukseen, jonka jälkeen asiakkaamme voivat asentaa maalämpölaitteensa.

Talman energiaporauksessa pidetään aina huolta siististä työmaasta. Alan säännösten mukaan porauksesta aiheutuva kivituhka on siivottava ja kuljetettava pois työmaalta, mutta yrityksen siisteys ulottuu huomattavasti pidemmälle. Kohteen pihat palautetaan aina alkuperäiseen kuntoon, oli kyse sitten nurmikon tai asvaltin paikkauksesta. – Hoidamme työmme niin, että talon asukkaille tai taloyhtiön isännöitsijälle ei aiheutuisi ylimääräisiä työvaiheita meidän takia. Suunnittelemme myös työkentän mahdollisimman fiksusti, jotta asukkailla olisi esteetön pääsy kotiinsa poraustyön aikana, Eskelin kertoo.

Hyvän asiakaspalvelun myötä Talman saamat asiakkaat ovat pysyneet uskollisina. Luotettava yhteistyökumppani tarjoaa pitkät takuuajat ja on projektissa mukana alusta asti. Luottoasiakkaat tietävät jo, että toimitusvarmuus on asia josta Eskelin ja Tuomala eivät tingi, vaan työt hoidetaan aina joustavasti ja mahdollisimman ripeästi.