Rauplan_solid_house_300_CMYK

LVI-alalla täytyy pysyä ajan hermolla

LVI Elo Oy on perustettu vuonna 2013, mutta tavallaan kyseessä on jo toisessa polvessa toimiva perheyritys, sillä myös toimitusjohtaja Aleksi Elon isä Jari Elo on toiminut samalla alalla jo 30 vuotta. Yrityksen palvelurepertuaari kattaa kaikki kodin sekä myös isompien kiinteistöjen LVI-työt takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Liikevaihdosta noin puolet tulee kuluttaja-asiakkailta, puolet yrityksiltä ja taloyhtiöiltä.

LVI-ala elää vahvaa murroskautta. Tekniikka kehittyy jatkuvasti tuoden uusia innovaatioita etenkin lämmityspuolelle. Myös työmenetelmät ja erilaiset turvallisuuteen liittyvät vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, ja koska netti on tietoa tulvillaan, ovat tämän päivän asiakkaatkin aiempaa valveutuneita. LVI Elo Oy:ssäkin tiedetään, että alalla pärjää vain jos pysyy jatkuvasti ajan hermolla. – Tietotaitoaan ja osaamistaan täytyy kehittää koko ajan, jotta osaa vastata asiakkaiden kysymyksiin ja etsiä heille parhaita mahdollisia ratkaisuja, pohtivat sekä Aleksi että Jari Elo.

Tällä hetkellä LVI Elon palveluksessa on neljä työntekijää sekä yhteistyökumppaneita, jolloin kokonaisuus voidaan tehdä omin avuin. – Siitä on merkittävää hyötyä asiakkaalle, sillä urakan päätteeksi hän saa vain yhden laskun ja myös takuuasiat ovat selkeät. Viime aikoina olemme alkaneet tarjota myös rahoitusapua, yrityksestä kerrotaan. Yrityksen pieni koko mahdollistaa myös joustavan palvelun asiakkaan hyväksi. LVI Elolla on 24/7 toimiva päivystys, ja hädän hetkellä motivoituneet työntekijät rientävätkin apuun lähes välittömästi.