LVI-asioissa auttaa ammattilainen

Vuosihuollot ja säännölliset katsastukset mielletään usein vain auton kunnossapitoon, mutta myös omakotitaloa voi ja pitäisi huollattaa ammattilaisella säännöllisesti. LVI-ala on pitkälle erikoistunut ja jatkuvassa kehityksessä, mikä saattaa tuottaa tavalliselle omakotitaloasujalle päänvaivaa. Karu totuus on, että markkinoilla saatetaan käyttää ihmisten tietämättömyyttä joskus jopa hyväksi. − Asiakkaalle ei pidä myydä sitä, mitä hän haluaa, vaan sitä mitä hän tarvitsee, kiteyttää yrittäjä Jaakko Lehtinen.

Aito ammattilainen auttaa talon- ja kiinteistön omistajaa löytämään juuri tälle parhaimman ratkaisun. Lehtisellä itsellään on esimerkiksi tapana tehdä tarkka tarvesuunnitelma ja etsiä asiakkaalle taloudellisin vaihtoehto faktojen ja lukujen perusteella. Rakennusvaiheen aikana Lehtinen hoitaa myös valvonnan. − Käyttämällä hyväkseen ammattilaista varmistaa talon elinkaarta, Lehtinen sanoo.

Lämmitysjärjestelmien tuntemus ja oikean järjestelmän valinta uudiskohteessa kuuluvat ammattimaisen LVI-yrityksen toimenkuvaan. Vaikka vanhoissa taloissa öljylämmitys on vaivaton ja hyvä lämmitysmuoto, ei niitä ole järkevää tehdä enää uudisrakennuksiin. Tämän päivän uudisrakennuksiin valitaan useimmiten käytössä edullinen ja luontoystävällinen maalämpö tai isompiin kiinteistöihin sopiva biolämmitys.

Lehtisen yritys Systemia Oy on täyden palvelun LVI-yritys, joka tarjoaa LVI-suunnittelua, -urakointia ja valvontaa Huittisista käsin sen lähialueilla, mutta tarvittaessa pidemmälläkin. Uutena palveluna Systemia Oy tarjoaa omakotitalojen vuosihuoltosopimuksia.