lvikeskikastari

LVI-töitä yksityisasiakkaille

LVI-Keskikastari on jo reilun kolmen vuoden ajan tehnyt putkialan töitä ennen kaikkea yksityistalouksille, joiden kanssa työskentely tuntuu yrittäjä Mikko Keskikastarista tällä hetkellä luontevimmalta.
Usein tapetilla ovat taloyhtiöiden toteuttamat isot remontit, mutta Keskikastari haluaa muistuttaa myös omakotitalojen asukkaita saneerauksen tarpeellisuudesta.

– Vanhojen talojen kanssa pitäisi herätä, remontin aloittamista ei saisi pitkittää vesivahinkoon saakka. Investoinnin laajuus ja remontin kesto riippuvat aivan talosta, mutta usein on parempi toimia hyvissä ajoin kuin liian myöhään. Ennen talvea omakotitalon omistajan olisi hyvä tarkistaa esimerkiksi läpivetoaukkojen eristykset putkien jäätymisen ehkäisemiseksi. Ammattilaisen voi pyytää apuun aina, jos tuntee itsensä epävarmaksi. Silloin voidaan välttyä suuremmilta vahingoilta ja isommilta kustannuksilta.

Keskikastari tuntee erilaiset lämmitysjärjestelmät. Maalämpö on nykyisin suosittu, mutta myös perinteisemmät öljykattilat ja puupannut ovat edelleen hyviä ja kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Myös erilaisten lämmitysjärjestelmien, kuten öljyn ja puun yhdistelmät ovat mahdollisia.

Keskikastarin yritys elää vahvasti hetkessä, töitä tehdään aina tilanteen mukaan ja yrittäjä on tavoitettavissa käytännössä kellon ympäri. Kilpailun ollessa kovaa yrittäjyys ei ole aina helppoa ja tärkeintä onkin pysyä näkyvillä. Keskikastaria tässä auttavat jo luodut suhteet ja 10 vuoden kokemus alalta. Yrittäjä pitää työstään ja paras palkkio ovat tyytyväiset asiakkaat. Iloisen ja nöyrän yrittäjän vakuutus saa myös uskomaan vankkaan asiakastyytyväisyyteen: – Se mikä sovitaan, se pidetään.