Maalaus ja saneerausliike Puisto Oy hoitaa tasoite- ja maalausurakoinnit sisällä ja ulkona

– Teemme pintatöitä sisällä ja ulkona: sisätasoitetyöt, sisämaalaukset, tapetoinnit, efektiseinät ja marmoroinnit. Ulkopuolella meiltä hoituvat julkisivumaalaukset, peltikattojen maalaukset ja jopa julkisivurappaustyöt, omistaja Mika Puisto kertoo. Yritys on perustettu toiminimenä 2009 ja vuonna 2010 yhtiömuoto päivitettiin osakeyhtiöksi toiminnan kasvaessa.

Maalaus ja saneerausliike Puisto Oy toimii pääasiassa Varsinais-Suomessa ja Läntisellä Uudellamaalla, mutta tarvittaessa myös laajemmalla alueella. – Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kaupungit, kunnat ja jossain määrin myös taloyhtiöt. Asiakaskunnassamme on hyvin vähän kotitalouksia. Meillä on töissä nuori ja osaava viiden hengen porukka, jonka keski-ikä on alle kolmenkymmenen.

Tällä hetkellä yhtiöllä pyyhkii mukavasti. – Meillä on ollut täystyöllisyys koko alkuvuoden ja yleensä vauhti vain kiihtyy kesää kohti mentäessä. Uskon, että meidät koetaan hyväksi yhteistyökumppaniksi laadukkaan työn jäljen ja toimitusvarmuuden vuoksi. Vaikka teemmekin töitä pienellä porukalla, tehokkuutemme on huipputasoa. Kaikki kohteemme ovat käytännössä valmistuneet aikataulussa. Toki työmaat joskus myöhästyvät meistä riippumattomista syistä. Vahvuuksiamme ovat hyvä työporukka, joustavuus ja tehokkuus, Puisto toteaa.

Tulevaisuuden näkymät näyttävät Puiston mukaan hyviltä. – Meille on kertynyt hyvä yhteistyöverkosto, jonka kautta teemme erilaisia projekteja. Uskon, että lähivuosina alalta tulee tippumaan pois vanhempia toimijoita, eikä uusia ole välttämättä tulossa tilalle. Meillä on tällöin hyvä kilpailuetu, sillä olemme tuolloin toimineet alalla jo toista kymmentä vuotta.