rakennusliikekemppe

Maine kantaa historian kautta

Pitkä kokemus rakennusalalta mahdollistaa toimintaa laajassa mittapuussa, ja juuri siihen Risto Kemppe on pyrkinytkin. Asiakkaan tulee vain osata yksi nimi, jonka kautta hän saa kokonaisvaltaista rakennuspalvelua; Rakennusliike Kemppe Oy.
Kempen isä kasvatti pojastaan rakentajan, ja yhdessä he perustivat rakennusliikkeen 1970-luvulla. Kemppe ryhtyi yksityisyrittäjäksi vuonna 1987, joten kokemusta ja tietoa löytyy monenlaiseen rakentamiseen. Kova työ on palkinnut, sillä maine on kantanut historian kautta.

Kuvat Pette Rissanen

Kuvat Pette Rissanen

Yrityksen monipuolisuus näkyy ajankohtaisissa projekteissa, joita ovat 66 asunnon linjasaneeraus Raisiossa, korjausrakentaminen Telia-Soneralla sekä uudisrakennusprojekti autokoritehtaalla. – Teemme tosiaan kaikkea rakentamiseen liittyvää, Kemppe nauraa.

Työt hoidetaan omilla miehillä, joista osa on toiminut yrityksen palveluksessa jo kymmeniä vuosia. – Vuosien kokemus tuo varmuutta. Pitkäaikaiset työntekijät opettavat uusia tulokkaita, sillä työn kautta oppii parhaiten, Kemppe kertoo. Rakennusliike Kempen henkilökunta on moninaista koostuen eri osa-alueiden erikoisosaajista. Kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen saman päämäärän eteen, on lopputulos laadukasta työtä, josta voi olla ylpeä. – Urakoimme kaikki yhdessä kunnes kohde on valmis ja täyttää laatukriteerimme.

Kuvat Pette Rissanen

Kuvat Pette Rissanen