IMG_0720

Majoitu Taalintehtaan sydämessä!

Villa Merihelmi on pittoreski rakennus, joka tarjoaa kodikasta majoitusta aivan Taalintehtaan sydämessä.

Villa Merihelmen omistaja Anne Suvia kertoo, että rakennus on alun perin rakennettu 1900-luvun alussa. – Rakennuksella on mielenkiintoinen historia, sillä se toimi aikoinaan tuberkuloosisairaalana. Kun Taalintehtaan toiminta loppui, siitä tuli terveyskeskus. Sen jäljiltä meillä on edelleen olemassa röntgen- ja näytteenottohuone. Alakerrassa on myös ruumishuone, josta voisi tehdä majoitustilan extreme-matkailijoille, mutta emme vielä ole ottaneet käyttöön.

Koko perhe mukana

Villa Merihelmi on ollut Suvian perheen omistuksessa kuusi vuotta. – Pyöritämme toimintaa oman perheen voimin eli lapsetkin ovat mukana toiminnassa. Poikamme siivoaa huoneita ja auttaa kaikissa toiminnoissa mihin pystyy ja viisivuotias nuorimmainenkin osaa jo vaihtaa tyynynliinat.

Painopiste kesässä

Villa Merihelmen majoitustoiminta painottuu kesäsesonkiin, muina vuodenaikoina ollaan auki tilauksesta. – Olemme iloisia siitä, että Taalintehdas panostaa nyt matkailuun. Tapahtumista voisi mainita Baltic Jazzin, Norppas festivaalin, Keskiajanmarkkinat ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävät kesäkauden avajaiset.

Tule sellaisena kuin olet!

Villa Merihelmestä löytyy kuusi vuokrattavaa huonetta, joista kaksi on tilavia perhehuoneita ja neljä kahden hengen huonetta. – Vuokraamme pitkäaikaiseen käyttöön myös talonmiehen asuntoa. Olemme luonnonläheinen paikka ja valttikorttejamme ovat merellisyys ja rauhallisuus. Meille on helppo tulla myös veneellä, sillä päävierassatama sijaitsee 300 metrin päässä. Muutoinkin kaikki palvelut, kuten kahvilat ja ravintolat, ovat aivan likellä, joten täällä on helppo viihtyä, Suvia kertoo.