Kuva-1-lehteen

Märkätilatöiden rautainen ammattilainen

Etelä-Suomen Purku ja Laatoitus Oy on vuonna 2009 perustettu yhtiö, joka on saavuttanut hyvän jalansijan remontti-  ja purkutöiden sekä märkätilojen rautaisena ammattilaisena. Yhtiön toimitusjohtaja Jyri Suvorov kertoo, että yritystä työllistävät pääosin linjasaneerausten rakennustekniset työt eli märkätilojen purku ja uudelleenrakentaminen. – Nimestämme huolimatta olemme erikoistuneet kaikenlaisiin remonttialan tehtäviin, jotka hoidamme ensiluokkaisella ammattitaidolla, asiakkaiden toiveita ja tarpeita tarkkaan kuunnellen. Tällä hetkellä meillä on käynnissä kolme isoa työmaata, joten pyörin itsekin ahkerasti työmailla. Iltaisin tehdään sitten toimistohommia eli hoidetaan sähköpostit ja paperityöt.

Työntekijöitä yhtiössä on tällä hetkellä lähes 30. – He ovat kaikki ammattinsa osaavia tekijöitä. Saneerauksia tarjoaa moni yritys, mutta meille ensiarvoisen tärkeää on laatu sekä se, että projekti pysyy aikataulussa, Suvorov jatkaa.

Seinillä olevat Menestyjä -tunnustukset ovat Suvorovin mukaan tulleet siitä, että yhtiön kasvuvauhti on ollut nopeaa, maksukyky on hyvä ja luottotiedot kunnossa. – Vahvuuksiamme ovat hyvä tarjouslaskenta, laadukkaat yhteistyökumppanit, joustavuus ja erinomainen henkilöstö.

Tällä hetkellä työn alla on Tehtaankatu 25:n kohde, joka on tähän mennessä yrityksen mittavin projekti. – Kohteessa on satakunta asuntoa ja projekti kestää 1,5 vuotta. Kyseessä on vanha 1800-luvulla rakennettu talo, joten kylpyhuonepuruissa tulee aina yllätyksellisiä asioita vastaan.