Ocean_spirit_solid_house_300_CMYK

Meren kaiku kutsuu Turun keskustassa

Tutustu yritykseen: www.oceanspirit.fi

Arja Kunnasluoto-Gustafssonin liikkeessä yhdistyvät huvi, hyöty ja harrastus sekä rakkaus kauniisiin esineisiin. Yhteinen purjehdusharrastus aviomiehen kanssa inspiroi Kunnasluoto-Gustafssonia tuomaan saariston tunnelman Turun keskustaan sellaisena kuin hän sen on kokenut. – Turkulaiset pitävät meren läheisyyttä itsestäänselvyytenä, mutta Suomen luonnosta ja kauneudesta tulisi aina muistaa nauttia.

Ocean Spiritistä löytyy merihenkisiä sisustus- ja lahjatavaroita sekä vapaa-ajanvaatteita koko perheelle. Täällä sekä veneilijät että mökkeilijät voivat inspiroitua upeista sisustusideoista, sillä perinteisesti merihenkiset esineet ovat laajentumassa myös kesämökkiteemaan sopivaksi. – Meillä on Suomen laajin veneastiavalikoima ja niitä ostetaan särkymättömyyden vuoksi paljon myös kesämökeillekin. Tämän ovat huomanneet myös valmistajat, ja valikoima tulee laajenemaan myös vähemmän merihenkisiin tuotteisiin. Ensi kesäksi olemme siis tilanneet astiastoja, jotka eivät pelkästään käsittele veneteemaa, vaan sopivat muuallekin.

Kunnasluoto-Gustafsson pitää kivijalkaliikkeen lisäksi verkko- ja tukkukauppaa. Näin asiakkaat ympäri Suomen voivat helposti päästä käsiksi Ocean Spiritin upeisiin tuotteisiin. Kunnasluoto-Gustafsson ei kuitenkaan pysty kuvittelemaan siirtyvänsä täysin verkkomyyntiin. – Rakastan tätä työtä, olen pienestä pitäen ollut mukana perustamassa vanhempieni myymälöitä, joten tämä on tuttua minulle. Lisäksi on todella mukavaa työskennellä tällaisessa putiikissa, kun missään muualla ei ole yhtä hyväntuulisia ihmisiä.