fetek_kiva-kate

Metalliteollisuuden monitaituri

www.fetek.fi

 

Forssalainen Fetek Oy on teräsrakenteiden ja teollisuuden kunnossapidon moniottelija. Mittojen mukaan valmistettujen teräsrakenteiden sekä huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi yrityksen erityisaloihin kuuluvat plasma- ja vesileikkaukset, sähköurakointi sekä pienissä määrin myös suunnittelu.

Yrityksen terästuotanto kattaa erilaiset kaiteet, teräsovet, runkorakenteet, raput, tasot sekä erityisesti talo- ja kiinteistöyhtiöiden tarpeisiin suunnitellut Kiva-kate-katokset. Kuumasinkityksen ansiosta Kiva-kate-katosten teräsrungoille voidaan luvata suomalaisissakin olosuhteissa jopa 50 vuoden säänkesto.

Toimitusjohtaja Jukka Mäkelän mukaan monipuolisuus on pienelle toimijalle vahva valtti. Reilun kymmenen hengen yrityksessä ei kangistuta kaavoihin, vaikka jämäkän teräksen parissa työskennelläänkin.

– Olemme alalla pieni, mutta kokenut ja ketterä toimija. Vahvuuksiemme ansiosta pystymme palvelemaan erilaisia asiakkaita ja tarpeita pienistä suuriin ja helpoista haastaviin. Taustalla tukenamme on erinomainen alihankkijoiden verkosto, jonka ansiosta voimme toimittaa kaikki teräsmateriaalit isoillekin työmaille, Mäkelä lupaa.

Ketteryydestä ja joustavuudesta kertoo sekin, että Fetekin hoitamat kunnossapidon kohteet ulottuvat Hangosta aina Kittilään asti. Projektipäällikkö Antti Hautala kehottaakin ottamaan rohkeasti yhteyttä omien tarpeiden kanssa.

– Meillä ei nosteta käsiä pystyyn ja sanota ei, vaan pyrimme aina löytämään molempia osapuolia miellyttävän ratkaisun, vaikka ei urakka suoranaisesti päätoimialaan lukeutuisikaan, Hautala vinkkaa.