VL-Yhtymä_solid_house_magazine_300_2_CMYK

Missä ranta ja vesi kohtaavat

Kymmenen vuotta toiminut VL-Yhtymä Oy on viimeiset kolme vuotta panostanut erityisesti rantarakentamiseen, ja tarjoaa avaimet käteen -toimituksen laituria ja ruoppausta myöten. – Meiltä saa kaikkea, mitä rantaan voi keksiä.

Yrittäjä Vesa Vaihin liikeidea perustuu ajatukseen, että missä vain on vettä ja rantaa vierekkäin, VL-Yhtymällä on useampia ratkaisuja tarjolla. Varsinkin laiturivalikoima on laaja, ja jokaiselle löytyy varmasti se oma ja oikea vaihtoehto.

– Kaikki lähtee siitä, mihin tarkoitukseen laituri tulee; onko se uima- tai venelaituri, halutaanko siihen kiinnittää isompi vene, mistä suunnasta tuulee ja millainen ympäristö on.

Vaihi neuvoo mielellään mitä voi ja kannattaa tehdä. Hän antaa myös useamman vaihtoehdon, jotta asiakas saa laajemman kuvan siitä, mihin omaa rantaa voi käyttää. Kun oikea laituri on valittu, oli se kelluva- tai kiviarkkulaituri, on aika katsoa lisävarusteita. Törmäyslistat, valot ja uimatikkaat kuuluvat perusvarusteluun, mutta taivas on rajana kun suunnittelee omaa hemmottelun keidasta. – Laiturista saa upean terassin ja oleskelutilan. Siihen voi upottaa kylpytynnyrin ja vaikka rakentaa vesiliukumäen.

Rantaan kuuluu kuitenkin myös muutakin kuin pelkkä laituri. VL-Yhtymä tekee laadukkaat hiekkarannat, huoltovapaat kivipenkereet ja rehevät nurmikot, referenssien joukosta löytyy myös rantalentopallokenttä. – Huolehdimme myös rantojen kevät- ja syyshuolloista sekä siistimisestä. Mökkikautta varten kannattaa jo nyt olla yhteydessä meihin, niin voimme miettiä mahdollisia ratkaisuja yhdessä.