Usefull_stuff_solid_house_300_CMYK

Moderni vaihtoehto perinteiselle ulkoaltaalle

Muotoilija Nikolai Ruolan suunnittelema Drop Design Pool keräsi kevään messukansalta lähestulkoon pelkästään positiivista palautetta. Altaan suosio ja tilausten määrä yllätti jopa itse suunnittelijan, ja tämän hetken suurin haaste onkin saada tuotanto vastaamaan kysyntää.

Drop-designallas eroaa perinteisistä kylpytynnyreistä ja paljuista etenkin käytettävyytensä puolesta. Terassiin upotettavaan altaaseen on helppo kulkea portaiden ansiosta ja materiaalina käytetty lujitemuovi tekee tuotteesta helppohoitoisen ja pitkäikäisen. Altaan pelkistetty ulkonäkö puolestaan hivelee myös vaativan esteetikon silmää. Sisähalkaisijaltaan kahden metrin laajuinen allas tarjoaa nautinnollisen hetken yhtä aikaa jopa kahdeksalle hengelle.

Peruspakettiin kuuluu altaan ohella painekyllästetty runko läpivienteineen. Lämmitysmuodon asiakas saa valita neljästä eri vaihtoehdosta, joita ovat puu, maalämpö, kaasu ja sähkö. Drop-designaltaan lisävarusteisiin kuuluvat myös tehokas eristys, lämpökansi, suodatus- ja ilmaporejärjestelmät, altaan pohjaan integroitu valaistus sekä juomatelineet. Kattavan paketin ansiosta rentouttava hetki on taattu niin kesällä kuin talvellakin.

Kuluttajien lisäksi Drop-designallas on saanut tunnustusta myös virallisemmalta taholta, sillä Suomalaisen työn liitto myönsi sille Vuoden Designteko 2015-palkinnon. Tulevaisuuden tavoitteetkin ovat tuotteen osalta selkeät: – Suomen valloitettuaan Drop-
designaltaan on tarkoitus suunnata myös kansainvälisille markkinoille, Ruola kaavailee.