Palju

Moduuliterassin kanssa vain mielikuvitus rajana

Helppous, nopeus ja yksinkertaisuus ovat päivän sanoja terassirakentamisesta puhuttaessa. Edes terassin yksilöllisestä ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä LH-Merdec Oy:n moduuliratkaisuja hyödynnettäessä.

LH-Merdec Oy:n runsaan kahden vuoden mittainen tuotekehitysprosessi saatiin päätökseen viime kesänä ja nyt yritys on valmis tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia mooduliterassiratkaisuja lisäosineen. Suomessa valmistuvan kotimaisen tuotteen tarkoituksena on vastata nykypäivän trendiin, jonka mukaisesti pihoihin panostetaan koko ajan enemmän.

– Suunnittelun tavoitteena on ollut luoda moduuliratkaisu, jolla saadaan toteutettua näyttävä terassi nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Vaikka tuote on yksinkertainen, tarjoaa se lähes rajattomat mahdollisuudet koota vakio-osista yksilöllinen kokonaisuus, kertovat LH-Merdec Oy:n myyntipäällikkö Mika Heino sekä osakas Markku Sihvonen.

Etuja perinteiseen terassirakentamiseen verrattuna

Asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu terassi on helppo asentaa joko itse tai LH-Merdec Oy:n asennuspalvelun avulla. Haasteelliset pihat tai suuret korkeuserotkaan eivät ole uudelle moduuliterassille este, vaan se taipuu ilman perustustöitä tai työkaluja maastoon kuin maastoon. – Pihalle ei siis tarvitse enää tilata kaivinkonetta eikä terassia kootessa tule hukkamateriaalia tai rakennusjätettä, Sihvonen tiivistää.

Varsinaiseen terassiin voidaan lisätä monia erilaisia lisäosia, kuten seinäkkeitä tuulen- tai näkösuojaksi, kaiteita, lasituksia tai jopa paljuja ja kesäkeittiöitä. Lasia, puuta ja metallia yhdistelemällä terassin ulkonäköä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Moduuliterassia on helppo muunnella ja laajentaa myös jälkikäteen ilman että jo olemassa olevat osat menisivät hukkaan.

– Terassimme on kuin palapeli, jossa palikoita voidaan vaihdella toisiin mielikuvituksen mukaan, Heino toteaa.

 

Haastakaa meidät

sauna,-palju-ja-terassi-2_MUOKATTU

Uusi moduuliterassi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia omakotitalorakentajien tai mökkiläisten ohella myös muille käyttäjäryhmille. – Tuotteemme toimii yhtä lailla vaikkapa ravintolaterassina tai karavaanareiden vaunujen edustalla, sillä se on helppo koota ja purkaa, eikä talveksi varastoitu terassi vaadi paljoa säilytystilaa, Sihvonen vinkkaa.

Vaikka maassamme onkin vielä voimissaan vahva tee-se-itse-kulttuuri, arvostaa etenkin nuorempi sukupolvi myös moduuliterassin kaltaisia helppoja ja valmiita ratkaisuja. Tällä hetkellä LH-Merdec Oy rakentaa edustajaverkostoaan ja hakee jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita markkinoimaan tuotettaan niin Suomessa kuin maailmallakin.

Jotta moduuliratkaisua voitaisiin kehittää entisestään, toivoo yritys saavansa asiakkailtaan myös rakentavaa palautetta. – Haluamme olla joustava toimittaja ja etenkin tulevana kautena toivomme asiakkaidemme haastavan meidät mielikuvituksellaan ja tarjoavan uusia ideoita, Heino kannustaa.