FullSizeRender_testi

Moniosaaminen on rakentajan valtti

Pekka Spinkkilän ura rakennusalalla on erinomainen esimerkki siitä, miten pitkälle jatkuva itsensä kehittäminen ja oppimisen halu vie. Alun perin vesirakentamiseen erikoistunut rakennusalan ammattilainen on ymmärtänyt moniosaamisen hyödyt ja menestyksekkäästi osannut soveltaa vuosien aikana kerättyä tietotaitoaan nykyrakentamiseen.

Yrittäjyyden ohessa Spinkkilä kouluttautui rakennusinsinööriksi voidakseen paremmin yhdistää vesipinnan yläpuolella tapahtuvan suunnittelun siihen, mitä pinnan alta löytyy. Hän toimi myös opettajana useita vuosia kouluttaen paljon rakentajia, joista on myöhemmin tullut tärkeä osa yhteistyöverkostoa. Kirsikkana kakun päällä Spinkkilä toimi erilaisissa alan luottamustehtävissä jakamalla asiantuntijuuttaan ministeriöille. Tässä on yrittäjä, joka antaa kaikkensa ja hoitaa työnsä koko sielullaan.

Oy Spinkkilä Ltd:n rakennuspalvelu on keskittynyt uudis- ja korjausrakentamiseen sekä asennuspalveluun. Yritys tekee tilauksesta omakotitaloja sekä tarjoaa eri rakennusprojekteihin suunnittelua, työnjohtoa ja valvontaa. Spinkkilä kertoo korjausrakentamisen käsittävän laajan skaalan töitä keittiöistä märkätiloihin niin vanhoissa kuin uusissa rakennuksissa. Asennuspalvelu toimii yhtä monipuolisesti ja ympäri Suomen. Spinkkilän asennustyönjälki näkyy mm. Kauppakeskus Myllyn parkkipaikoilla, joiden ledivalot ilmoittavat kävijöille vapaista paikoista.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu uusien asumismuotojen toteuttaminen. – Haluamme luoda pientä, kompaktia ja edullista asumista. Tuote, jota jo suunnittelemme, on sekä älykäs että ekologinen, Spinkkilä paljastaa.