Maalausliike_altti_rintala_300_CMYK

Monipuolinen maalaamo

Koulutetut, ripeät ja täsmälliset maalarit, jotka hoitavat työnsä pilke silmäkulmassa. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?
Maalausliike Altti Rintala on palvellut Satakuntalaisia vuodesta 1989 vahvalla ammattitaidolla ja positiivisella asenteella.

Maalausliike Altti Rintala Oy tekee maalausta ja tasoitusta sekä sisä- että ulkopintoihin Satakunnan alueella. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kaupungeista, kunnista ja rakennusliikkeistä, mutta yritys on myös laajentanut toimintaansa seurakuntiin ja sairaanhoitopiiriin. Referenssilistalta löytyvät mm. Porin uusi lasten- ja naistensairaala sekä uimahalli, useammat koulusaneeraukset ja viimeisimpänä Porin jäähallin pintatyöt.

Muodin mukana

Valkoiset pinnat ovat yhä suosittuja monessa kodissa, mutta Altti Rintalan maalarit tiedostavat myös sisustusohjelmien tuomat trendit, kuten vuosikaudet kestävä tehosteseinävillitys, jonka ideana on tapetoida tai maalata yksi seinä erilaiseksi kuin muut huoneen seinät. Tehosteseinä on madaltanut kynnystä käyttää muitakin värejä kuin vain valkoista, ja seinästä saa vielä mielenkiintoisemman käyttämällä struktuuripintoja tai kuviointia.

”Pohjatyö on laadukkaan maalastyön peruspilari, sillä maali ei koskaan peitä huonosti tehtyä pohjaa, viimeistään aurinko paljastaa epätarkan työn jäljet”

Asiakkaan mieltymyksien mukana myös vaatimukset ovat mullistuneet, sillä maalaukselta vaaditaan yhä enemmän tarkkuutta kuin aikaisemmin. Pohjatyö on laadukkaan maalaustyön peruspilari, sillä maali ei koskaan peitä huonosti tehtyä pohjaa, viimeistään aurinko paljastaa epätarkan työn jäljet. Rintalan maalausliikkeellä on 26 vuotta kokemusta käsityöstä, ja huolehtii aina siitä, että pinta vastaa asiakkaan toiveita.

Maalaus- ja tapetointitöiden lisäksi Maalausliike Altti Rintala on erikoistunut kulutuksenkestäviin lattioihin, joita kaivataan erityisesti autotalleissa, ajoliuskoilla ja suurkeittiöissä. Yrityksen epoksi- ja hiertomassalattiat ovat uskomattoman kestävät ja ne voidaan tyyliltään soveltaa mihin vain; kiiltävä lattia kauppaan tai omaan kotiin, karkea teollisuushalliin ja sileä ravintolan keittiöön.

Uudet tuulet puhaltavat

Kaksi vuotta sitten Rintala sai kaksi uutta osakasta, Kari Kulmalan ja Jukka Sjöholmin, jotka tulevaisuudessa tulevat jatkamaan maalausliikkeen toimintaa. Kaksikko haluaa päivittää yrityksen digitaalisempaan suuntaan, mutta toteaa, että aikoo toiminnan kannalta jatkaa samalla linjalla, vanhan sanonnan mukaan ”suutari pysyköön lestissään”.

Jatkuva asiakasvirta kertoo toiminnan olevan juuri sitä, mitä asiakkaat kaipaavat. Rintala uskoo hyvän maineen johtuvan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, joka on äärimmäisen tarkka eikä jätä mitään puolitiehen. – Meidät tunnetaan hyvästä käsityöstä ja positiivisesta asenteesta, hän kiteyttää.