rakennus jts

Monipuolinen rakentaminen luo menestystä

Päätös rakennusalalle ryhtymisestä syntyi Rakennus JTS Oy:n toimitusjohtajalle Jyrki Suhoselle jo lapsena. Hän on perustanut Satakunnan alueella toimivan yrityksen vuonna 1997. Toiminta on hyvin laaja-alaista ja koostuu liike- ja toimistorakentamisesta aina peruskorjauksiin ja saneerauksiin asti, työllistäen samalla 16 rakennusalan ammattilaista. – Viime aikoina olemme olleet jopa muutamassa arkkitehdin suunnittelemassa loma-asunto- sekä kivitalo kohteessa, pohtii Suhonen.

Kasvua vauhditti 2007 tehty LTJ-Betonilattiat liiketoiminnan osto, jonka myötä liiketoimintaan sisältyvät erilaiset betonityöt autotallilattioista suurempiin betonivaluihin. Suhonen suosittelee asiakkailleen Mastertop – lattiapintaa; – Se soveltuu moneen, konehalleista jopa keittiön lattiaksi. Pinta on kerralla valmis, eikä vaadi lisätasoituksia. Lopputulos on kestävä ja käyttövalmis jo seuraavana päivänä.

Yrityksen vahvuuksia ovat aikatauluissa pysyminen ja korkea laatutaso. Elementtirakentaminen on lisännyt alalla vaadittua tehokkuutta. – Kun elementit tulevat valmiina tehtaalta, niin asennuksen jälkeen ei samalle neliölle enää tarvitse mennä, toteaa Suhonen.

Jyrki Suhosen tavoitteena on pitää huolta tekijöistään ja siitä, että kaikilla on riittävästi töitä. Rakennustyöt ovat niin raskaita, että se on huomioitava töitä jaettaessa. Muun muassa raskaan betonityön tekijöitä auttavat toiminnan monipuolisuus ja töiden kierrätys. Yritys on työllistänyt osan henkilöistä jo yli 10 vuotta.