naantalinenergia-300-dpi-cmyk

Monipuolinen sähköntuotanto tuo turvallisuutta

Naantalin Energia on sähköverkkoliiketoimintaan keskittyvä yhtiö, joka myös myy sähköä Naantalissa, lähikunnissa sekä yrityksille koko Varsinais-Suomessa. Urakointi on osa toimintaa ja yhtiö vastaakin kaupungin katuvaloista sekä verkkoalueen sähköliittymistä. Uusin liiketoimintamuoto on sähkön tuotanto; Naantalin Energia on ostanut tuotanto-osuuksia tuuli-, bio- ja turvevoimaloista.

Nykyisten hankkeiden myötä yhtiö pyrkii kaksinkertaistamaan myymänsä tuulivoimamäärän. – Olemme siirtymässä yhä hiilidioksidivapaampaan ja ympäristöystävällisempään tuotantomuotoon. Uskon myös, että monipuolisempi tuotantopaletti on turvallinen, toimitusjohtaja Pasi Haarala kertoo. Siksi yhtiö on mukana neljässä eri tuotantohankkeessa: Fennovoiman ydinvoimahankkeessa ja Katternö Kraft Oy:n kautta Puhuri Oy:ssä, Rajakiiri Oy:ssä sekä Kanteleen Voima Oy:ssä.

Naantalin Energian toimitusvarmuus ja asiakaspalvelu ovat erittäin hyvällä mallilla. Suuri osa sähköverkosta on maan alla piilossa ja turvassa myrskyiltä, jolloin toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Yritys on myös onnistunut pitämään sähkön myyntihinnan edullisena naapureihin verrattuna, mikä tietysti tyydyttää asiakkaita. Hyvä asiakaspalvelu on Haaralan mukaan yrityksen suuri vahvuus. – Meille voi aina soittaa tai tulla käymään, jos on kysyttävää tai kaipaa vinkkejä. Ymmärrämme myös nettipalvelun tärkeyden ja olemmekin panostaneet siihen. Uskomme kuitenkin perinteiseen ihmiskontaktiin, mikä ei kaikissa yhtiöissä enää ole itsestään selvää, ja haluamme olla ihmisten lähellä ja tavoitettavissa.
Lisätietoja yrityksestä s.144