Hämeenlinnalainen perheyritys Rakennusliike Terak Oy tekee sekä uudistuotantoa että korjausrakentamista

Monipuolista rakennuspalvelua

Hämeenlinnalainen perheyritys Rakennusliike Terak Oy tekee sekä uudistuotantoa että korjausrakentamista pääasiassa Kanta-Hämeen alueella. – Olemme tehneet rakennuspalvelua ja korjausrakentamista laidasta laitaan, rakentaneet myyntiin pieniä, neljän asunnon rivitaloja ja saneeranneet esimerkiksi Säästöpankille yhteensä viisi konttoria, luettelee yrityksen toinen omistaja Jani Termonen. Viimeisin oma rivitalokohde valmistui keväällä, ja uudet asukkaat pääsivät muuttamaan sinne vapuksi. – Kyseessä on kaksikerroksisia asuntoja vanhassa pihapiirissä vain 150 metrin päässä Hämeenlinnan torista, Termonen kertoo.

Vaikka rakentaminen koostuukin pätkätöistä, on Rakennusliike Terak Oy:llä riittänyt asiakkaita silti tasaiseen tahtiin. – Meillä on luotettavia vakioasiakkaita, jotka soittavat meille aina uudelleen. Kanta-Hämeessä joutuu tuottamaan todella kustannustehokkaita palveluita, sillä tilaajat tuntevat toisensa ja sana kulkee nopeasti, Termonen kertoo.

Ajoittain Rakennusliike Terak on toiminut myös kotikontujensa ulkopuolella, Helsingissä ja Tampereella. Eräs mieleenpainuvimmista projekteista onkin peräisin pääkaupunkiseudulta. – Teimme huoneistoremonttia Helsingin Pohjoisrannassa sijaitsevassa 370 neliöisessä asunnossa, jonne asiakkaan edustaja halusi Teuvo Lomanin sisustamaan. Vaikka projekti oli muuten varsin haasteellinen, oli heidän toimintaansa viihteellistä seurata, muistelee Termonen hymyssä suin.