mediatraffic_solid_house_300_CMYK

Monipuolista rakentamista vahvalla ammattitaidolla

Monipuolisuus on suuri valtti rakennusalalla, sillä asiakkaat hakevat nykyään mahdollisimman kokonaisvaltaisia paketteja. Hyvä toimija pystyy joustamaan ja mukautumaan uusiin tilanteisiin sekä asiakkaiden vaatimuksiin.

Mediatraffic on rakennusliikkeenä helppo kumppani asiakkaalle, sillä sen toimesta onnistuu kaikki mahdolliset rakennusprojektit. Jokaisella yrityksellä on kuitenkin muutama erikoisosaamisalue, ja Mediatrafficin kohdalla maatalous sekä asuntotuotanto ovat muotoutuneet ydinalueiksi alusta asti. – Maatalous on vahva työllistäjä ja projektit usein isoja tuotantorakennuksia. Meiltä saa kaiken alusta loppuun; isäntä näyttää rakennuspaikan, jonka jälkeen toimitamme kaiken automaatiota myöden, toimitusjohtaja Mika Satola kertoo. Viime aikoina broilerihallien rakentaminen on ollut erityisen vilkasta, ja niitä yritys on saanut toimittaa mm. HK:n tuottajille.

Asuntotuotannon saralla Mediatraffic on pääasiassa rakentanut rivi- ja kerrostaloja. Vuosien aikana asuntojen määrä on noussut ainakin sataan, tälläkin hetkellä Huittisissa on rakenteilla upea kerrostalo. Keskustassa sijaitseva kohde valmistuu marraskuussa ja sisältää 15 asuntoa sekä kaksi liiketilaa. Talossa on vielä muutama vapaa asunto, joten joku voi vielä saada oman unelmakotinsa. Kohteeseen voi tutustua yrityksen kotisivuilla.

Suurten ja pysyvien ratkaisujen lisäksi Mediatraffic rakentaa väliaikaistiloja kunnille ja kaupungeille. Kyseiset tilat ovat tarpeelliset, jos esimerkiksi rakennuksessa on ilmanlaatuongelmia tai suurempaa saneerausta meneillä. Edelliset tilat pystytettiin Raumalla, kun koulu tarvitsi uudet 2500 neliön tilat. Betonielementtirakenteiset väliaikaistilat voidaan pystyttää nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ne kytketään usein kaukolämpöön ja varustetaan lattialämmityksellä, laadukkaalla ilmanvaihdolla sekä toiveiden mukaan myös jäähdytysjärjestelmällä. Satola kertoo tilojen olevan hyviä ja energiatehokkaita rakennuksia nykyaikaisillä eristeillä, ja mikä parasta: asiakas saa itse valita mieleisensä julkisivun.